Закарпатець потребує термінової допомоги! (ФОТО)

?? 
ЛЮДИ, БУДЬМО НЕБАЙДУЖИМИ ДО ЧУЖОГО БОЛЮ!!! СПРАВДІ КОЖНА ГРИВНЯ ВЖЕ ДОПОМОГА ДЛЯ ЦИХ ЛЮДЕЙ!!!
Закарпатець потребує ДОПОМОГИ!  Чоловікові необхідні кошти на щоденне лікування. Мешканець села Лалово, що на Мукачівщині, 41-річний Сергій Гомонай донедавна жив повноцінним життям: разом з цивільною дружиною виховували донечок Анастасію (9років)і Тетяну(7років). На життя заробляв періодичними підробітками, так і забезпечував родину. Однак, у нелегке, але щасливе сімейне життя Сергія втрутилася хвороба, яка затьмарила всі плани на майбутнє. У березні минулого року чоловіку стало зле: він відчув біль симптоматично схожий на удар по голові і втратив свідомість.
Лікарі діагностували Сергієві Івановичу САК., що ймовірно виник внаслідок МА передньої сполучної артерії. Протягом 4 тижнів закарпатець лікувався у Мукачівській ЦРЛ. Мати, Ірина Василівна(67років), як могла лікувала сина на мізерну пенсію (близьких та рідних, які могли б фінансово допомагати немає) На жаль, хвороба нагадала про себе знову.
Цьогоріч Сергію Івановичу діагностували субарахноїдальний крововилив з цефалічним синдромом. Підозра на мішковидну аневризму передньої сполучної артерії. 10 квітня закарпатця прооперували у відділенні нейрохірургії обласної лікарні ім. А. Новака. Родина Сергія Івановича щодня витрачає на його лікування 500-1000 гривень. Наразі чоловік знаходиться в післяопераційному стані та потребує нашої посильної допомоги!!! Матір-пенсіонерка, невеликих коштів якої вже не вистачає аби оплатити проведену операцію, не те що подальше лікування, благає про допомогу небайдужих людей. Йдеться про щоденні обов’язкові витрати…
Адже лікарня не виділяє необхідні медикаменти та предмети особистої гігієни. Сестра Сергія Івановича заробляє на життя за кордоном (допомагає як може), але оскільки оплачує ще й навчання доньки – не може виділити на лікування брата більше коштів. Родина Сергія Гомоная щиро просить небайдужих людей допомогти чоловікові одужати, адже він так мріє знову бачити як зростають його доньки, і жити повноцінним життям! ДАВАЙТЕ ЗРОБИМО ЦЕ РАЗОМ І В КОЖНОГО НА ДУШІ СТАНЕ ТЕПЛІШЕ… Для нас одна невипити кава – для них ще один крок до одужання і повноцінності!!! Адже мати буде вдячна за кожну українську гривню… МИ МОЖЕМО ДОПОМОГТИ ПЕРЕРАХУВАВШИ НАВІТЬ НЕЗНАЧНУ СУМУ!!! КАРТА ПРИВАТ БАНКУ: 4149 6293 9364 5353 Гомонай Анжела Іванівна Карта зареєстрована на сестру, оскільки Сергію відкрити карту зараз немає змоги(він не транспортабельний), а мати отримує пенсію через пошту… 0508407652 (мати – Ірина Василівна)
?Час Закарпаття?