Страшна ДТП на Закарпатті: авто перекинулось на дах, а потерпілі знаходяться у лікарні

??Страшна ДТП під Хустом: авто перекинулось на дах, а потерпілі знаходяться у лікарні
Як повідомили нашій редакції в закарпатській поліції, повідомлення про ДТП надійшло о 21:29 суботи, 14 квітня. На місце відразу ж було викликано швидку допомогу.

На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка з'ясувала, що 35-річний мешканець села Кричево, керував автомобілем Volkswagen. Їхав зі сторони Хуста в напрямку Рокосово. Він спробував обігнати автомобіль і не помітив перед ним віз, виїхав на узбіччя дороги, щоб не допустити зіткнення з автомобілем, який рухався йому на зустріч, не впорався з керуванням та перекинувся в полі на дах.

У авто була пасажирка, дружина водія, 1984 року народження. У наслідок аварії водій отримав значні ушкодження, черепно-мозкову травму, трус головного мозку, забої, жінка теж отримала забої, забої грудної клітки та інш. Потерпілі зараз знаходяться у травматологічному відділенні Хустської районної лікарні. Водій був освічений — тверезий.

Автомобіль відправлено на спецмайданчик Хустського відділу поліції. Вирішується правова кваліфікація, але попередньо це стаття 286 ККУ, порушення правил дорожнього руху.

Джерело ??