На Закарпатті дитина впала до ями у старій альтанці

??На Закарпатті дитина впала до ями у старій альтанці
Поліцейські Міжгірського відділення за кілька годин повернули додому 12-річного хлопчика, який пішов з дому, нікого не попередивши і не повернувся. Працівники поліції дитину розшукали і повернули батькам. Його життю та здоров`ю нічого не загрожує.

Вчора, 25 квітня, близько 20:45, на лінію «102» надійшло повідомлення про зникнення малолітнього хлопчика із села Буковець Міжгірського району. 

До пошуків дитини задіяли поліцейських слідчо-оперативної групи та сектору реагування патрульної поліції Міжгірського відділення. Разом з правоохоронцями хлопчика шукали родичі та небайдужі селяни. Ускладнювались пошуки через темну пору доби. 

Проте це не завадило поліції спрацювати оперативно. Менш ніж за дві години професійної роботи поліцейські знайшли дитину на відстані близько 500 метрів від будинку, де мешкає хлопчик. 

Як з`ясували правоохоронці дитина разом з домашніми собаками бавилась на вулиці перед будинком. За деякий час хлопчик непомітно відійшов на територію закинутих земельних ділянок. Там він знайшов дерев`яну альтанку, яку колись використовували для зберігання сіна. Зайшовши всередину, дитина впала у яму, з якої самотужки вибратись не змогла. Хлопчик не зміг покликати на допомогу, тож переляканий чекав сторонньої допомоги. 

Після кількаразового відпрацювання всіх прилеглих територій до будинку, де мешкає дитина, поліцейські відшукали хлопчика, допомогли вибратись із глибокої вибоїни та живого і неушкодженого передали батькам, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Закарпатті дитина впала до ями у старій альтанці
?На Закарпатті дитина впала до ями у старій альтанці?