На Закарпатті полісмени повернули матері дитину, яку батько вивіз закордон

???На Закарпатті полісмени повернули матері дитину, яку батько вивіз закордон
Поліцейські Великоберезнянського відділення розшукали дитину, про зникнення якої заявила мати. Слідчі з’ясували, що дитину вивіз батько та встановлюють причини такого вчинку. Наразі малолітню доньку передали матері. Слідство у справі триває.

Днями до поліції звернулася 25-річна мешканка смт.Великий Березний. Жінка просила вжити заходів до чоловіка, який без її відома забрав їхню 2-річну доньку і вивіз закордон. За фактом було відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 146 Кримінального кодексу України (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини).

Працівники поліції з’ясували, що заявниця та її чоловік перебувають у стані розлучення. Розшукуваний та їх спільна донька є громадянами Чехії. Слідчі та працівники сектору кримінальної поліції опитали родичів, знайомих подружжя та всіх, хто міг знати про місце перебування дитини. 

У результаті проведеної роботи, поліцейські встановили, що чоловік вивіз доньку до чеського міста Острава. Підозрюваний пояснив, що так як його донька має чеське громадянство, вона повинна проходити в Чехії обов’язкове медичне обстеження. Після цього він повернув дитину матері.

Наразі усі обставини справи з’ясовують слідчі. Батьки надають показові свідчення. Дитину передали матері, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області. ???