Чому чоловіки перестають любити: це повинна знати кожна жінка


Правда в тому, що відносини дуже крихкі. Над ними потрібно посилено працювати.




Правда в тому, що відносини дуже крихкі. Над ними потрібно посилено працювати. Деякі з нас заспокоюються, як тільки у них з'являється стабільність у відносинах. І так ми ставимо під загрозу, коли починаємо приймати чоловіка як даність, лише тому, що впевнені, що ніщо не змусить його піти, передає Ukr.Media.

Звичайно, це не можна приміряти на всіх чоловіків, не можна узагальнювати. Але все ж це найпоширеніші причини, зібрані мною за особистими спостереженнями і визнанням моїх друзів-чоловіків.

Розлюбити – це не те, що відбувається за один день. Це процес.

Іноді чоловіки говорять жінкам, що не так, але зазвичай ми їм не віримо – ми думаємо, що вони маніпулюють нами. Все тому, що нам промили мізки романтичними фільмами, і реальність здається для нас надто неймовірною. І ми починаємо приймати чоловіків серйозно вже тоді, коли бачимо, що вони дійсно втрачають інтерес або навіть стоять на порозі, збираючись піти.

Але насправді чоловіки – прості створіння. Жінки набагато складніше. І ми сильно відрізняємося один від одного. Але наша складність не означає, що ми погані. Як раз навпаки, це означає, що наш жіночий мозок запрограмований розшифровувати поведінку і аналізувати практично все – на відміну від чоловіків.

Проблема не в чоловіках. Проблема між чоловіком і жінкою – це незнання, як взаємодіяти один з одним. Так як чоловіки більш потайливі, вони змушують нас думати, що вони занадто складні і що з ними важко. Але як тільки ми зрозуміємо, що дійсно хоче чоловік, все стає набагато легше.

Отже, ось що може підштовхнути чоловіка піти:

Коли ви занадто нав'язливі.

Нав'язлива жінка хоче бути завжди поруч з чоловіком. Вона постійно шле йому смс, дзвонить, коли його немає поруч. Вона хоче скрізь його супроводжувати, скасовує задля цього свої плани, і чекає, що він буде робити те ж саме. Крім того, вона нетерпелива.

Крім зовнішньої дратівливості, це показує чоловікові, що жінка не впевнена в собі. Він бачить, що все її життя – це він, і насправді йому це не подобається. Нам може здаватися це дуже романтичним, але чоловіків це відштовхує. Особистий простір має вирішальне значення. У нас повинне бути своє життя, свої плани і особиста незалежність, які ніяк не пов'язані з чоловіком.

Коли ви влаштовуєте драми.

Чоловік вибирає жінку, з якою йому весело і з якої він відчуває себе щасливим. Якщо ти схильна все перебільшувати, надумувати і робити з мухи слона – для нього проблемою стаєш ти сама. А коли чоловік говорить перестати влаштовувати сцени, ми не віримо йому і продовжуємо саботувати наші відносини.

    Коли жінка себе так веде, чоловік асоціює її з негативом. Немає нічого поганого в емоційності, але надішли її на щось позитивне. Чоловіки просто-напросто не знають, як себе вести в таких випадках. Відносини чоловіка і так вже велика відповідальність. А коли ти продовжуєш влаштовувати йому сцени, то він відчуває на собі втричі більший тягар відповідальності – за себе, за ваші стосунки і за ваше щастя.

Коли чоловік відчуває себе недооціненим.

Чоловіча самооцінка, як би нам не здавалося, насправді дуже тендітна. Вони не зізнаються в цьому, але вони теж бояться любові, тому що бояться відмови. На них сильно тисне суспільство: чого повинен досягнути чоловік, що у нього має бути – робота, гроші, успіх, можливість забезпечувати сім'ю.

Занадто багато відповідальності. І коли чоловік не відчуває, що його старання хоч якось винагороджуються, що його хоч хтось цінує – у нього опускаються руки. Найбільша помилка жінок у стосунках – це змушувати чоловіка відчувати свою провину і звинувачувати його у їх нещасливому шлюбі. Жінка повинна цінувати навіть найменші старання чоловіка і говорити йому про це. Тільки тоді він буде намагатися ще більше.

Коли жінка забуває про потреби чоловіка.

Чоловіки люблять відчувати любов. Зазвичай ми недооцінюємо важливість його почуттів. Він просто стриманий, але почуттів у нього не менше, ніж у нас. Найголовніше для нього: сексуальне задоволення, підтримка і захоплення ним.

Коли жінка зв'язує чоловіка по руках і ногах.

Саме з цієї причини багато чоловіків бояться шлюбу. Вони думають, що перестануть зустрічатися з друзями, дивитися футбол і пити пиво. Коли чоловік втрачає свій особистий простір, жінка втрачає його.

Насправді суть в тому, щоб слухати, що кажуть нам чоловіки. Вони прості. Якщо він каже, що йому щось не подобається, не треба зайве аналізувати його слова і шукати підтекст. Швидше за все, йому просто це не подобається, і все, що тобі потрібно – спробувати це змінити. Чоловіки прямолінійні. На відміну від нас, вони не говорять загадками і натяками. Просто поважайте його потреби.