У перший день Нового року на Тячівщині народилося двоє немовлят (ФОТО)


1 січня 2018 року у пологовому відділенні Тячівської РЛ №1 на світ з’явилися двоє немовлят – дівчинка і хлопчик.У перші години року, вдосвіта, о 4.30, новорічний подарунок потішив подружжя Віти та Віталія Фурманів із Тернова. У пари народилася красуня-донечка вагою 2970 грам, ростом у 50 см. Немовля з’явилося на світ з допомогою акушера-гінеколога Марії Горбенко. Це вже друге дівчатко в сім’ї тернівчан. Старшій донечці рівно за місяць виповниться рік. 

«Новий рік ми відсвяткували ще вдома, – розповідає молода мама Віта. – Навіть встигли феєрверк запустити, а потім довелося сідати в машину і мчати пологове». 

Перші години 2018-го року стали незабутніми і для сім’ї Олени та Івана Літвін з Глибокого Потоку (присілок Великий Боуц). Їх первісток-син вагою 3050 грам і ростом 49 см з’явився  на світ об 11.15. Допомагаючи породіллі, Новий рік святкував і акушер-гінеколог Василь Кубинець. 

«Дружина мала народжувати пізніше, але так сталося, що Новий рік зустрічали дорогою до Тячева. Та це дрібниці, головне, що зараз у нас усе добре», – каже щасливий тато Іван.  

Для новонародженого малюка вже й ім’я обрали – теж назвуть Іваном, як батька.

І матусі, і їх дітки почуваються добре і під опікою медперсоналу чекають на виписку. 

Бажаємо першим немовлятам 2018-го року та їх батькам здоров’я і щасливого майбутнього! 



Наталія Маджара для Tyachiv.com.ua