Шокуюче зізнання: стало відомо, хто є батьком дитини 12-річної дівчинки з Львівської області

Экспериза біологічного батька не виявила.




12-річна школярка Таня з Львівської області, яка нещодавно народила дитину, зізналася, хто ж все-таки є батьком малюка, передає Ukr.Media. Як виявилося, батько дитини - Остап,14-річний двоюрідний брат Тані.
За словами матері юної породіллі, експертиза, яку проводила поліція, біологічного батька не виявила. Тести пройшли вітчим Тані Іван, її зведений і рідні брати. Потім ДНК-тест здав Володя, сирота, живе з родиною, і рідний брат Ані - Михайло (живе на першому поверсі). Результат - жоден з них не є батьком дитини. Таня тим часом наполегливо мовчала і не зізнавалася, хто батько.
"У поліції сказали, якщо Таня не зізнається, визнаємо її неадекватною, а дитину заберемо. Тоді вона зізналася. Провели нову ДНК-експертизу, яка підтвердила, що це двоюрідний брат Тані - Остап. Йому 14 років. Він син мого брата Михайла від першого шлюбу", - сказала мати Тані.
Хлопець з мамою та її співмешканцем живуть в Бориславі. За словами Остапа, вони з Танею надивилися фільмів для дорослих в інтернеті.
Мама школярки зізналася, що на телебаченні їм не обіцяли "золоті гори".
"Просила, щоб на каналі пояснили, що нічого нам не платили. Я в Бориславі багато років живу. Мене багато людей знає. Коли грошей немає, а хочу дітям купити ковбаси, йду в магазин - "на бороду" беру (в борг. - Ред). Після ток-шоу мені вже в борг не давали, казали, що гроші є, тому що телеканал заплатив мені 40 тис. грн. Я в магазині плакала і присягалася, що не брала ніяких грошей. На каналі пообіцяли, що Таню чекає сюрприз! Таня його досі чекає! Пише їм, але вони рідко відписують. Кажуть, у них багато роботи", - повідомила мати Тані.
??