6 простих трюків, які зроблять ваші фото на смартфоні приголомшливими!

Зараз виходять смартфони з дуже якісними камерами. З цієї причини відпадає необхідність постійно носити з собою фотоапарат. Ми розповімо про деякі хитрощі, якими користуються професійні фотографи, коли роблять знімки на телефон.



1. Гарнітура

Підключи свій пристрій до смартфону, відкрий додаток камери і натисни кнопку, щоб зробити знімок. Так фото вийде більш чітким, передає Ukr.Media. 
2. Підставка

Якщо ви хочете зробити селфи групою людей, то буде дуже корисна така підставка. Візьміть непотрібну пластикову карту і двічі зігніть її так, щоб один з вигинів можна було спокійно помістити телефон.
3. Маленька Земля

Використовуй різні додатки для додавання цікавих ефектів. Наприклад, додаток RollWorld може зробити мініатюрну Землю з будь-якого кадру.
4. Відбивач

Використовуйте сонячний відбивач або просту фольгу для портретних знімків. Світловідбиваючий матеріал допоможе висвітлити темні області або додасть відблиски.
5. Макрозйомка

Для макрозйомки можна використовувати лінзу, яку можна знайти в будь-якому лазерному покажчику або кишеньковому ліхтарику. Прикріпіть її до смартфону за допомогою шпильки і клейкої стрічки. Всі дрібні деталі будуть видні!
6. Невеликий трюк, який творить чудеса
Використовуй звичайний ластик для очищення камери телефону. Це дійсно допомагає!
??