Неймовірний хлопчик, що жебракував, тепер став всесвітньою знаменитістю!

Ерік Лаффорг — досвідчений мандрівник. Він відвідав багато країн, і тепер його важко чим-небудь здивувати. Проте недавній візит в Ефіопію надовго відклався у нього в пам'яті.



Біля одного з пабів Ерік зустрів незвичайного хлопчика, передає Ukr.Media. На перший погляд, той нічим не відрізнявся від однолітків, але, коли чоловік підійшов ближче, його загіпнотизував погляд дитини. У негреняти виявилися абсолютно нетипові для представників цієї раси очі небесно-блакитного кольору!

Мандрівник вирішив дізнатися про нього докладніше і розговорився з ним. Виявилося, що хлопчика звуть Абаш, він живе в халупі недалеко від ресторанчика, куди пізніше й заглянув Ерік Лаффорг.

Незвичайний небесно-блакитний колір очей дитини — це результат вродженого генетичного расстройста під назвою «синдром Ваарденбурга». Ця аномалія зустрічається вкрай рідко: приблизно один випадок на 300 000 чоловік.

Коли Абаш з'явився на світ, його батьки злякалися, вирішивши, що син народився сліпим. Із-за бідності вони не могли дозволити собі звернутися до лікаря, тому довелося чекати довгі місяці, поки не стало ясно, що малюк добре бачить.

Коли Абашу виповнилося 8 років, батьки вирішили віддати його бабусі, щоб він жив ближче до міста, де знаходиться школа. Одного разу стався пожар. Все майно разом з підручниками перегорнулося на попіл.. На счастя хлопчик з бабусею встигли вискочити та не постраждали.
Найціннішою річчу мальчуган вважає свій червоний мяч, для нього це  справжній скарб, з яким він не ростається. Хлопчина мріє стати видатним футболістом, та весь вільний  час грає у футбол разом з іншими хлопцями.,


 
 Прожиток хлопця залежить від доброти власників ресторанчику, що знаходиться навтроти його хатини.

Розповідь Еріка Лаффорга зворушив читачів та розлетівся по світу. Добрі люди стали допомогати Абашу, хто чим зможе: речами, їжею, підручниками. Тисячі людей  бажають, щоб мрія  Абаша здійснилася.
??