Поліція Тячева розшукала чоловіка, який після вчинення ДТП переховувався від суду

Працівники кримінальної поліції Тячева встановили місцезнаходження 38-річного мешканця села Нижня Апша, який розшукувався місцевим судом. Чоловіка підозрюють у вчиненні дорожньої автопригоди, під час якої постраждав пішохід

За фактом дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилась ще минулого року у селі Нижня АпшаТячівського району, правоохоронці відділу провели розслідування та передали справу до суду.
В ході розслідування поліцейські встановили, що водій автомобіля ВАЗ «21099» на автодорозі Мукачево-Рогатин у межах населеного пункту – с.Нижня Апша, не впорався з керуванням і здійснив наїзд на пішохода, який перебігав дорогу у невстановленому місці. Особу водія, який на момент аварії згідно із заключенням медиків був тверезий, правоохоронці встановили одразу, провели досудовий розгляд справи і передали її до суду.
Проте тячівець, намагаючись уникнути відповідальності, переховувався від судового розгляду справи, яка кваліфікована за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).
Зараз підозрюваного, який весь час перебував за кордоном, поліція доставила до органів суду для розгляду справи.
Відділ комунікації
поліції Закарпатської області