Запам'ятайте!Немає нічого дешевше грошей!!!

Якщо у Вас є можливість врегулювати питання грішми - поспішайте скористатися нею, поки вона не зникла!



Програвати не любить ніхто, передає Ukr.Media.
Особливо, якщо за програш доводиться платити. Особливо, якщо серйозними грошима.
І в цьому я не бачу нічого дивного.
Фінанси в наш час взагалі стали своєрідним мірилом успіху.Чим більше у сучасної людини грошей, тим більш успішним він себе вважає.
Необхідність же розлучитися з н-ною сумою налічнимі (причому, не за своїм бажанням), навпаки, для багатьох рівнозначна втраті самоповаги і особистим поразки.
Напевно, тому вимога розплатитися (буквально) за свою помилку, через власне невігластво або боягузливий зволікання у більшості з нас народжує якесь дике опір.
Ми відчайдушно шукаємо інструменти вирішити питання інакше — без допомоги грошей.Ведемо численні переговори, починаємо конфлікти. Подумки, письмово або усно обґрунтовуємо іншим людям (і собі) свою позицію — чому вважаємо себе правими і не зобов'язаними сплачувати.
Однак, останнім часом я вважаю таку поведінку недалекоглядним і вкрай небезпечним.
Кожен з нас (я в цьому просто впевнений), за свої помилки платить неодмінно. Це невідворотний закон життя і нікуди від нього не дітися. Питання тільки в тому — чому він це робить.
Якщо у Вас є можливість врегулювати питання грішми — поспішайте скористатися нею, поки вона не зникла!
Той, хто не платить за свої помилки, невігластво або зволікання грошима, зазвичай платить здоров'ям, часом або відносинами.

А в особливо тяжких випадках — всім разом.
Не знаю, як оціните цей вибір Ви. Але на мій погляд, в ньому немає нічого дешевше грошей. І стосунки, і здоров'я, і час життя (по суті — життя) для адекватної людини зазвичай цінніше.
Саме тому я закликаю Вас — завжди платите грошима.
Платіть і радійте, що Вам вдалося так легко звільнитися.
Маючи ж збережене час, відмінне здоров'я і міцні відносини (плюс придбаний в результаті здійсненої помилки досвід), фінанси Ви повернете свої порівняно легко і швидко.
???