«Місцева пожежна охорона в Тячівському районі» підвела підсумки роботи за 2017 рік


Працівники комунального закладу «Місцева пожежна охорона в Тячівському районі» протягом 2017 року здійснили 221 виїзд (у 2016-му – 177), а вже цьогоріч таких 18.Щоразу, поспішаючи на виклики, працівники рятувально-пожежних команд виконують надважливі завдання – ліквідовують пожежі, рятують майно, а нерідко і людське життя.

Слід відмітити, що за  сприяння районної ради та адміністрації місцева пожежна охорона отримала  належне фінансування. Подбали про нас і депутат обласної ради В.В.Федурцьо та начальник ДСНС в Закарпатській області Р.В.Гудак, які придбали для пожежників для МПК-3 с. Нересниця зимовий спецодяг. Конкретну допомогу надали також начальник СДПЧ-8 О.Ш.Гайдош та начальник ДСНС М.М.Горбань в забезпеченні МПК-4 с. Чумальова двома комплектами бойового одягу та  пожежними шоломами.

У всіх приміщеннях та боксах депо проведено ремонт та закуплено мотопомпи, спецдрабини, пожежний інвентар, рукави тощо. Пофарбовано та відремонтовано пожежні машини. Колективами надзвичайників закуплено форму. У Нересниці замінено  шини на пожежному автомобілі. На 2018 рік заплановано придбати зимовий формений одяг, здійснити заміну автошин у Тересві, оновлення фасадів депо за місцем розташування. У планах також – страхування автомобілів та персоналу, проведення медогляду колективу.

І.СОЙМА, начальник КЗ «Місцева пожежна охорона в Тячівському районі». 

Tyachiv.com.ua
На фото: пожежники МПК №№ 3,4,5 (сіл Угля, Чумалево, Нересниця