У лісопосадці на Закарпатті виявили присипане гілками тіло чоловіка (ФОТО)

??
За фактом нанесення чоловікові тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили йому смерть, правоохоронці проводять досудове розслідування. Підозрюваного у злочині затримали. Слідство у справі триває.
Вчора, 6 лютого, близько 00:20, у лісопосадці села Біла Церква Рахівського району виявили присипане гілками тіло чоловіка.
Правоохоронці оперативно встановили його особу. Ним виявився 55-річний мешканець села Великий Бичків. У поліції за фактом загибелі чоловіка було відкрите кримінальне провадження. Тіло направили на експертизу, яка засвідчила, що потерпілий помер від численних тілесних ушкоджень.
Правоохоронці з‘ясували, що між потерпілим та його 47-річним товаришем-іноземцем, який перебуває на Закарпатті на сезонних заробітках, виникла конфліктна ситуація. У ході суперечки останній наніс закарпатцю тілесні ушкодження. Після цього чоловік відтягнув непритомного до лісосмуги, прикрив гіллям та одягом, а сам з місця злочину втік.
Правоохоронці оперативно розшукали підозрюваного у злочині та затримали його.
Розслідування за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, триває. 47-річному іноземцю повідомили про підозру у вчиненні злочину за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Відносно нього судом обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою строком на 60 діб, повіждомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.
?27459804_566729123703435_1071691770067974743_n?