На Закарпатті молода жінка вбила ножем свою дитину та намагалася покінчити життя самогубством

Трагедія на Мукачівщині: від ножових поранень загинула 2-річна дитина
За попередньою інформацією, 27-річна закарпатка, ймовірно, порізала ножем спершу дитину та свого батька, а тоді й себе.
Як стало відомо Mukachevo.net, інцидент, який закінчився трагедією, стався сьогодні ввечері в селі Березинка, що на Мукачівщині.
Нашій редакції підтвердили, що наразі в Мукачівській центральній районній лікарні оперують жінку, 1991 року народження, у якої діагоностували ножові поранення у частині живота.
За попередніми даними, мешканка Мукачівщини у психоемоційному збудженні нанесла ножові поранення своїй 2-річній дитині та своєму батькові (не батькові дитини). Через отримані травми дитина загинула в лікарні, а батько вище вказаної жінки отримав ножові поранення рук, шиї та інших частин тіла.
Лікарі зазначають, що тест на алкогольне сп'яніння виявився негативним. Попередньо на обліку в психіатрії жінка не перебувала.
Редакція спробувала взнати подробиці у  правоохоронців: у головному управлінні національної поліції Закарпатської області зазначили, що вони отримали повідомлення про те що до лікарні доставили жінку з пораненнями, а також, дитину в обласну дитячу лікарню, яка загинула.
Правоохоронці зазначають, що поки офіційно не можуть стверджувати, хто саме наніс поранення як жінці, так дитині і батькові жінки, адже наразі проводиться перевірка. На місці працюють експерти. Але неофіційно співрозмовник у поліції підтвердив, що за попередньою версією саме жінка порізала ножем спершу дитину, а тоді й чоловіка.