На Тячівщині водії напідпитку переконують працівників поліції, що їздять без посвідчень водія

На Закарпатті водії напідпитку переконують працівників поліції, що їздять без посвідчень водія
Закарпатська поліція затримала трьох нетверезих водіїв, два з яких керували без водійських посвідчень. 
Випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння працівники груп реагування патрульної поліції задокументували за минулу добу в Тячівському, Виноградівському та Хустському районах.
У селі Бедевля Тячівського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Меrсеdеs» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом іномарки перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Водія доставили на медосвідування в районну лікарню, де виявили в нього 1 проміле алкоголю. На правопорушника склали  адмінпротокол за  керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.
На автодорозі Долина-Хуст біля села Березово Хустського району вночі  працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «Mеrсеdеs» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. Водія зупинили, за кермом перебував житель Міжгір’я з ознаками алкогольного сп’яніння. Він також не мав водійського посвідчення. Від проходження медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол. Машину затримали на спецмайданчик поліції.
На автодорозі між Виноградовом і селом Онок працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «ВАЗ-2103», на якому не горіло ближнє світло фар. Машину зупинили, за кермом перебував в нетверезому стані  житель села Онок Виноградівського району. Чоловік взагалі не має водійського посвідчення. Від проходження медосвідування він відмовився, про що правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння та без водійського посвідчення. Машину затримали на спецмайданчик поліції.
Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області