Пограбування банку на Закарпатті: у поліції розповіли подробиці

??Пограбування банку в Мукачеві: у поліції розповіли подробиці
У соцмережі з’явилася інформація про пограбування банку в місті над Латорицею. Цей факт «Закарпатському кореспонденту» підтвердили в прес-службі Головного управління Національної поліції України в Закарпатській області й розповіли подробиці події.

За інформацією, учора на «102» надійшло повідомлення від працівників банку про те, що в ніч на 3-го березня невідома особа проникла через дах у будівлю установи, де пошкодила стелю на 3-му поверсі, де й відкрила камери зберігання. Зловмисником було викраденно товарно-матеріальні цінності. Ніхто з працівників банку не постраждав. Що саме вкрали і кількість потерпілих (осіб, які втратили кошти), встановлюється. 

За цим фактом поліція внесла дані в єдиний реєстр, розпочала досудове розслідування за частиною 5 статті 185 Кримінального кодексу України – «Крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організована групою». 

Злочин карається позбавленням волі на термін від 7 до 12 років із конфіскацією майна. Наразі правоохоронці з’ясовують обставини і розшукують крадіїв. Слідство триває.

?Закарпатський кореспондент?