Жан Рено попрощався з Закарпаттям (ФОТО)

??
Відомий актор, приїзд якого до Синевирської Поляни, спричинив справжній фурор у невеличкому карпатському селищі, дуже тепло попрощався із його мешканцями та персоналом готелю.



«Коли знімальна група виїжджала, це був шалений ранок. Усі довкола метушились. Але пан Рено не забув, що обіцяв нам, — розповідає менеджер готелю Костянтин Пилип. — Він влаштував з усіма охочими фотосесію, кожен отримав фото на згадку».



Не скупився легендарний актор і на автографи. «О, а в якому захваті наш кухар, який готував для Рено! Актор розписався на його фартушку. До речі, для кожного, хто просив автограф, актор не лише ставив підпис, але й додавав — «від Рено», — каже Костянтин.



Місцеві мешканці подарували Жану Рено дві картини. Одну з них він залишив працівникам готелю.

До речі, на останній свій сніданок біля озера Синевир, Жан Рено замовив яєчню з беконом, а також традиційно випив неміцну каву з молоком.

Нагадаємо, Жан Рено залишив готель на Закарпатті, в якому прожив майже два тижні. Адже зйомки українсько-французького фільму «Останній крок» (в якому Жан Рено виконує головну роль) у Карпатах завершилися. Як відомо, трилер «Останній крок» стане останім фільмом Жана Рено. А краєвиди українських Карпат показуватимуть у стрічці щонайменше 30 хвилин.

Оля ПІЛІЩУК, Експрес??