На Тячівщині молодик намагався підкупити правоохоронця (фото)

foto
За те, щоб його справу не доправляли до суду
Слідче управління Головного управління Національної поліції спільно з Закарпатським управлінням Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України за процесуальним керівництвом прокуратури в Закарпатській області викрили жителя Тячівського району на спробі підкупу правоохоронця.

Вчора, 7 травня, співробітники слідчого управління ГУНП спільно з Закарпатським управлінням ДВБ НПУ за процесуальним керівництвом прокуратури Закарпатської області задокументували спробу 22-річного жителя одного із сіл Тячівського району уникнути відповідальності за адміністративне правопорушення. Чоловік, на якого група реагування патрульної поліції склала адмінпротокол за ст. 130 КУпАП, прийшов до Тячівського відділу поліції і спробував надати неправомірну вигоду працівнику поліції за ненаправлення матеріалів до суду, а також повернення йому посвідчення водія. Поліція Закарпаття спрацювала оперативно і чоловіка викрили прямо на місці злочину. Мешканцю Тячівщини повідомили про підозру у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 ККУ, тобто пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Підозрюваного поліція затримала в порядку ст. 208 КПК України та помістила в ізолятор тимчасового тримання. Слідство у даній справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області