Тячівські гандболістки перемогли у першості області (ФОТО)


19 травня на базі спортивної арени «Тячів» відбулися змагання першості Закарпатської області з гандболу серед дівчат 2006 р.н. між командами ДЮСШ та СДЮШОР.У змаганнях взяли участь 6 команд: СДЮШОР м.Ужгород (1), СДЮШОР м.Ужгород (2), «Нарцис» (Хуст), «Хустська ЗОШ», Тячівська районна ДЮСШ (1) та Тячівська районна ДЮСШ (2).

Як зазначив тренер-викладач відділення гандболу Тячівської ДЮСШ Роман Самарський, у першості тячівська команда виступала двома складами – 2006 р.н. та 2007-2008 р.н. Це було зумовлено тим, що гравчиням, котрі не потрапляють до першого складу, та молодшим треба набиратись ігрового досвіду, вдосконалювати майстерність. А така участь і дає цю можливість.   

Незважаючи на те, що команда другого складу, обігравши хустську команду «Нарцис», зуміла посісти лише 5-е місце, вона продемонструвала гарну гру, зуміла скласти достойну конкуренцію.

А команда Тячівської ДЮСШ основного складу  у матчевих зустрічах із командами СДЮШОР Ужгород (2), Хуст «Нарцис», Тячівської ДЮСШ (2) та «Хустською ЗОШ», обігравши суперниць, виборола місце у фінальній грі.

Після «нервових» баталій іншим фіналістом стала команда СДЮШОР Ужгород (2).

Після стартового свистка та до другої половини зустрічі контроль м’яча та перевага у рахунку переходили від однієї до іншої команди. Гра була напруженою. Та вчасний тайм-аут і жага до перемоги далися взнаки. І команда Тячівської ДЮСШ (1) вправним захистом та відмінною грою голкіпера вийшла вперед. Зберігаючи контроль над м’ячем, провели швидку атаку і зуміли реалізувати ще два м’ячі у ворота суперниць, встановивши рахунок 10:6. 

Отож, після фінального свистка команда Тячівської ДЮСШ (1) святкувала перемогу у першості області. 

Склад тренерів відділення гандболу висловлюють подяку керівництву Тячівської ОТГ та  Тячівської районної ДЮСШ за організацію змагань.


Tyachiv.com.ua