На Тячівщині горіли два будинки (Фото)


Так, 12 червня о 16:45 до Служби порятунку "101"  повідомили  про пожежу в дерев'яному житловому будинку, що на вул. Шевченка в с. Чумальово. На місце пригоди прибули вогнеборці 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів та місцевої пожежної команди цього населеного пункту. Пожежу локалізовано о 16:55, а о 17:39 її повністю ліквідували. Вогнем було знищено та пошкоджено крівлю і перекриття будинку площею 24 кв. м.
Наступне повідомлення про пожежу в житловому будинку надійшло в оперативно-рятувальну службу о 17:56. Цього разу  горіла будівля в с. Бедевля на вул. Дубрівській. На місце виклику поспішили вогнеборці 8-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команд с. Тересва.
Через запізніле повідомлення, на момент прибуття рятувального підрозділу, вогонь вже взяв у полон дах житлового будинку. Також гасіння пожежі ускладнювалося відсутністю вододжерела та під'їзних шляхів.
О 19:02 пожежу площею 90 кв. м було локалізовано, о 19:20 повністю ліквідовано. В обох випадках травмованих немає. Причини займань та збитки наразі встановлюють фахівці відповідних служб.
Загалом до ліквідації зазначених пожеж залучалося 10 чоловік особового складу та 4 одиниці спеціальної техніки, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.