Чому не можна розповідати свої сни іншим людям

У сновидіннях наша підсвідомість відтворює картини минулого або розповідає про майбутнє.

Часом наші сни бувають настільки яскравими і дивовижними, що нам не терпиться поділитися ними з оточуючими. У багатьох випадках робити це категорично заборонено, інформує Ukr.Media.
Поринаючи в сон, людина розслаблюється і відновлює сили, незважаючи на те, що її мозок залишається активним. Наша підсвідомість здатна працювати цілодобово, саме тому у снах відтворюються образи і події, побачені нами раніше. Однак деякі сновидіння не мають ніяких відсилань до нашого минулого і здаються нам досить дивним. Існує думка, що саме такі сни є попереджувальними, так як вони хочуть повідомити нас про щось важливе. Коли сон справляє на нас сильне враження, у нас виникає бажання поділитися ним з близькими людьми, але, як з'ясувалося, це може бути чревате наслідками. Експерти розкажуть вам про будь-які сновидіння ніколи не можна розповідати іншим людям і чому робити це не рекомендується.
Про які сни можна і не можна розповідати іншим людям
Напевно ви помічали, що деякі наші сни є досить дивними і незрозумілими. Однак це не означає, що вони не мають значущості. Якщо після пробудження ви не можете зрозуміти значення вашого сну, але, при цьому, він залишив у вас неприємне враження, розповідати його іншим необов'язково. Для початку необхідно його обміркувати, щоб зрозуміти, про що він хотів вас попередити.
Не всі дивні сни несуть негативний характер. Багато хто з них, на перший погляд, здаються безглуздими, але після них всередині нас залишається приємне відчуття. Про ці сновидіння ви спокійно можете розповісти своїм близьким, не боячись неприємних наслідків.
Не рекомендується розповідати сни, які можуть вас попереджати про події майбутнього. Наприклад, якщо на найближчий час у вас намічений важливий захід, і на ґрунті хвилювання вам привидівся сон, що в самий розпал події у вас трапився конфуз, не варто ділитися цим з іншими, інакше сон може втілитися в реальність.

Не варто розповідати про сни, в яких вам довелося опинитися в центрі неприємної ситуації. Іноді такі сновидіння виникають на грунті страху. Наприклад, якщо людина збирається на побачення та відчуває хвилювання, то напередодні зустрічі вона може побачити сон, де під час побачення їй довелося пережити ганьбу. Такі сни виникають дуже часто, але щоб вони не стали реальними, залиште їх при собі.
Вже доведено, що найрідше люди бачать віщі сни. Зазвичай в них підсвідомість попереджає нас про те, що має статися з нами найближчим часом. Такі сновидіння розповідати заборонено, але, на жаль, зрозуміти який з наших снів є віщим досить важко. Саме тому не варто відразу ж ділитися з людьми своїми снами, а якщо вам дуже хочеться поділитися ними, зробіть це через деякий час.
Чому не можна розповідати про свої сни
Деякі люди не надають особливого значення снам, і без страху за наслідки спокійно діляться ними з іншими людьми. Однак перш ніж ділитися своїми снами, дізнайтеся, чим це може бути небезпечно.
Не стільки важливо яким сном ви захочете поділитися, набагато важливіше кому ви розкажите про нього. Якщо сон передвіщає вам щось хороше, рекомендується говорити про нього тільки своїм близьким. Іноді сторонні люди можуть бути налаштовані проти вас негативно, в цьому випадку навіть ваші сни можуть пробудити в них заздрість або навіть злість. Можливо небезпечними наслідками це не загрожує, але ваш сон навряд чи здійсниться.
Можна розповідати свої сни іншим людям чи ні?На це питання думки психологів розходяться. Згідно з деякими твердженнями, якщо вам дуже хочеться поділитися своїм сном, зробіть це. Якщо ж вам здається, що певне сновидіння повинне залишитися вашим секретом, краще про нього не говорити оточуючим. В цьому випадку у людини спрацьовує психологічний бар'єр, який не дозволяє їй зробити те, про що вона потім пошкодує. Тому покладайтеся на внутрішні відчуття, і не забувайте прислухатися до підказок інтуїції.
Насамперед, не варто розповідати про свої сни малознайомим людям. Часом наші сновидіння відображають наш емоційний стан і дозволяють іншим зробити про нас певні висновки. За допомогою снів багато людей можуть виявити ваші слабкі сторони, і використовувати отриману інформацію проти вас. Тому перед тим як розповісти своє сновидіння, виберайте відповідного слухача.
Якщо ви бажаєте розповісти свій сон, але боїтеся наслідків, в якості слухача ви можете вибрати природу. Стихії здатні сприймати інформацію, але при цьому вони не зможуть використати її проти вас. Тому краще всього, якщо ви поділитеся своїм сном з вітром або з водою, яка біжить
??