«Врожайна» ніч на Закарпатті: прикордонники завадили незаконному переміщенню курива

?«Врожайна» ніч на Закарпатті: прикордонники завадили незаконному переміщенню курива
Військовослужбовці відділу «Лужанка» Мукачівського загону під час патрулювання території отримали оперативну інформацію про групу невідомих осіб, які рухалися в бік державного кордону.

Учора оперативні співробітники Західного регіонального управління Держприкордонслужби у ході реалізації наявної інформації на ділянці відділу «Солотвино» за 30 метрів від державного кордону затримали громадянина України 1981 року народження. Чоловік намагався на територію Румунії незаконно перемістити 2 тисячі пачок сигарет.

Стосовно правопорушника складено відповідні протоколи про притягнення його до адміністративної та кримінальної відповідальності.

Крім того, за декілька годин прикордонники також відділу «Солотвино» знайшли на береговій відмілині покинутих три ящики з тютюновими виробами.

А військовослужбовці відділу «Лужанка» Мукачівського загону під час патрулювання території отримали оперативну інформацію про групу невідомих осіб, які рухалися в бік державного кордону. Прикордонники одразу вирушили на ймовірне місце перебування правопорушників. Помітивши правоохоронців зловмисники покинули 23 пакунки із контрабандним куривом та втекли.

Усі виявлені сигарети встановленим порядком будуть передані представникам фіскальної служби встановленим порядком, інформує Державна прикордонна служба України. ?