Продаж квартир у Хусті. Нові стандарти житла

Придбання квартири - це не просто чергова купівля якоїсь дрібнички. Для більшості людей - це найдорожча угода в житті. Це місце, куди кожен день повертаєшся з роботи, влаштовуєш вечірки для друзів і сім'ї, проводиш спокійні вихідні і заводиш власну сім'ю. До питання покупки квартири потрібно підходити дуже грамотно і ретельно.Тому, свою перевагу варто віддати виключно перевіреній будівельній компанії, яка за час свого існування завоювала довіру і повагу клієнтів, завдяки якісній і злагодженій роботі.
Створити комфортне і по-справжньому доступне житло – ось яку ціль переслідував забудовник розробляючи проект ЖК "Premium House". Комплекс будується виключно за сучасними, передовими технологіями, якісними матеріалами та енергоефективною системою утеплення.

На ринку нерухомості Хуста "Premium House"- це унікальний проект, адже це єдина новобудова у місті. Купуючи житло в новому будинку, ви уникаєте багатьох проблем, які неодмінно виникнуть в старому будинку зі зношеним обладнанням. Ви не будете турбуватися, що через увімкнений обігрівач згорить проводка, а через іржаві труби затопите сусідів, а цілодобове водопостачання - це не розкіш, а норма. На клумбах біля вашого під’їзду квітнутимуть троянди і чорнобривці, а свіжопофарбовані лавочки виблискуватимуть яскравими кольорами.  

Район, в якому ведеться будівництво нового комплексу, вже давно обжитий. Тут є все, що може знадобитися городянину: дитячі садки, поліклініка, школа, супермаркети, аптеки і відділення банків.
Планування квартир у ЖК «Premium House» продумане до дрібниць: просторі кухні, зручна ванна кімната, тераси, тут кожен знайде планування до вподоби від невиличкої однокомітнатної квартири до просторої трикімнатної, а дворівневі квартири з мансардою стануть справжньою знахідкою для найвибагливіших покупців.


Якісне зонування комплексу дає можливість безпечно розміщувати авто на спеціально обладнаних місцях для паркування, зручний в’їзд та виїзд до автомайданчику, велопарковки. Для людей з інвалідністю у комплексі є квартири на першому поверсі з окремим зручним в’їздом.
Та головне про що подбав забудовник – це безпечне дозвілля наших дітей. На території комплексу обладнані дитячі майданчики із найрізноманітнішим ігровим обладнанням для малечі, прогулянкові доріжки для мам з малюками. Не забули і про активних підлітків і дорослих спроектувавши спортивний майданчик, де мешканці ЖК «Premium House» зможуть тренуватися всією родиною на свіжому повітрі.

При проектуванні ЖК «Premium House» окрема увага приділялася енергоефективності, адже доходи українців не встигають за ростом комунальних тарифів і економія коштів важливий фактор при купівлі нерухомості. Новий комплекс повністю утеплений, в кожній квартирі встановлені індивідуальні газові двоконтурні котли, які дають можливість розпочати опалювальний сезон в будь-який час. Також всі квартири обладнані лічільниками на усі комунікації: газ, вода та двозонні лічильники на електроенергію, що дозволяє економити до 50% вартості електроенергії.Майбутні мешканці комплексу платитимуть за електроенергію за пільговим тарифом: 0,9 грн вдень(7:00-23:00), 0,45 грн вночі (23.00-7:00).

Беззаперечна перевага ЖК «Premium House» - металопластикові вікна з п’ятикамерним профілем з сучасним мультифункціональний склом Double Silver. Через срібне напилення це унікальне скло дозволяє: зберегти прохолоду влітку, тепло взимку, захищає від шкідливого ультрафіолетового випромінювання, пропускає більше світла та зменшує комунальні витрати.

ЖК «Premium House» винайшли ідеальну формулу ціни та якості, пропонуючи найкращі умови за доступними цінами.
Замислилися про придбанням житла у найкращому комплексі Хуста? У ЖК «Premium House» є вільні квартири. Телефонуйте до офісу продажу та обирайте нову якість життя вже зараз. 
Тел: 096-952-27-00; 050-230-04-35. 
Більш детальну інформацію дивіться на сторінці Фейсбук:https://www.facebook.com/%D0%96%D0%9A-Premium-House-2171361866416092/?modal=admin_todo_tour