На Закарпатті зловмисник побив чоловіка і відібрав у нього бензопилу

На Закарпатті зловмисник побив чоловіка і відібрав у нього бензопилу
Поліція розпочала слідство у п’яти майнових злочинах. Особи причетних до крадіжок та грабежу уже встановлені. 

Закарпатська поліція за останню добу розкрила п’ять майнових злочинів. Причетних до чотирьох крадіжок та одного грабежу вже розшукали. Відносно осіб проводиться досудове розслідування.

Хустські правоохоронці оперативно розшукали підозрюваного у грабежі. Чоловік побив жителя села Копашнево та відібрав у нього бензопилу. 

Грабіжника оперативно знайшли. За фактом злочину відкрили кримінальне провадження за статтею 186 ККУ, тобто грабіж. Слідство у справі триває.

Ужгородська поліція 20 серпня встановила особу причетного до викрадення телефону в ужгородця. Чоловік звернувся із заявою вчора. Він описав ситуацію, внаслідок якої втратив свій засіб зв’язку. Правоохоронці встановили, що мобільний телефон разом з зовнішнім акумулятором у потерпілого викрав 29-річний раніше судимий за майнові злочини ужгородець. За фактом правопорушення у поліції розпочате слідство. У ході досудового розслідування за статтею 185 Кримінального кодексу України, буде встановлено мотиви та причини скоєння проступку.

Розкрили поліцейські і майновий злочин, унаслідок якого постраждав 54-річний ужгородець. Правоохоронці встановили, що до підвального приміщення заявника проник 37-річний раніше судимий містянин. Речові докази поліція вилучила. За фактом злочину відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з проникненням.

На Міжгірщині не менш оперативно правоохоронці розшукали викрадені у місцевого мешканця телефон, наручний годинник та магнітолу. 

За фактом злочину, про який заявив 49-річний мешканець райцентру, правоохоронці розпочали слідство. У ході розслідування встановили, що особисті речі заявника викрав його 48-річний односелець. Підозрюваного оперативно розшукали, за фактом злочину розпочали слідство. 

Мукачівська ж поліція тим часом встановила особу причетної до викрадення мобільного телефону у мешканки Мукачева. Поліцейські з’ясували, що мобільний заявниці з роздягальні спортивного залу вкрала 36-річна мукачівка. Відносно жінки вирішується питання про притягнення її до відповідальності за статтею 185 Кримінального кодексу України. Слідство у справі триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Закарпатті зловмисник побив чоловіка і відібрав у нього бензопилу
На Закарпатті зловмисник побив чоловіка і відібрав у нього бензопилу