15-річна вагітна дівчина покінчила з собою

15-річна вагітна дівчина з Одеси покінчила з собою
У неділю, 26 серпня, покінчила з собою неповнолітня вагітна дівчина Габріела з Одеси. Про це повідомив радник голови Одеської облдержадміністрації з питань захисту прав дітей Артем Поланський на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Півтора місяці тому побиту і вагітну Габріелу привезли знову в притулок. Її і бабусю побив 29-річний співмешканець. Лікарня і знову додому. Вчора Габріела повісилася", - сказано в повідомленні.

Згідно йому, Габріела кілька разів потрапляла в дитячий будинок, незважаючи на те, що в 2007 році опіку над дівчинкою призначили бабусі.

У минулому році Габріелу знову повернули бабусі.

"Кожен з нас винен у смерті Габріели. Ми недостатньо наполегливі у вимогах до роботи держави. Брак кадрів і фінансів для якісної роботи соціальних служб, Служби у справах дітей. Відсутність кризового центру для таких важких підлітків. Відсутність психологів, потрібні завжди і вчасно. Невтручання правоохоронних органів та відсутність покарання для цього 29-річного виродка. Все це в сумі призвело до трагедії. Впевнений, не першої... " - також написав Поланський.

Джерело  ​