Сміття з Ключарок після акції протесту пообіцяли вивезти цього тижня (ВІДЕО)

  1. Вже більше місяця не можуть вирішити проблему, яка з’явилася у Ключарках: там не вивозять сміття із 26 липня нібито через знайдені біологічні відходи, проте жодних результатів експертиз за цей весь час немає, і невідомо навіть, коли вони будуть.

    Обурені люди о 6 ранку 3 вересня зібралися біля компанії «АВЕ» і заблокували виїзд сміттєвозів, які до їхнього села так і не доїздять вже тривалий час. Наразі у протестуючих вимоги єдині, ті що і були на початку минулого місяця: аби відновили вивіз побутових відходів. Також додамо, що виникнення цієї ситуації місцеві розцінюють, як тиск із боку мукачівської міської влади через небажання жителів села об’єднуватись із містом Мукачевом.

    Люди кажуть, попри неодноразові звернення у різні інстанції їх не чують, а подекуди навіть ігнорують. Що робити зі сміттям, яке назбиралося за такий тривалий період – люди не знають.

    На місці перекриття було і чимало працівників муніципальної міліції та їхній начальник В’ячеслав Роман, який традиційно відзначився своєрідною манерою спілкування.

    Після кількагодинного блокування транспорту начальник муніципальної міліції В’ячеслав Роман та депутат Мукачівської міської ради від політичної партії «Єдиний центр» Роберт Іванчо пообіцяли жителям села, що до п’ятниці 7 вересня їхня проблема буде вирішена, і сміття вивезено.Тож чи дійсно так воно буде, і чи не виявляться слова чиновників словами на вітер, ми обов’язково повідомимо у наступних випусках новин.