Тячів з Днем міста вітали місцеві таланти та зіркові гості (ФОТО)

​Святкового настрою під час відзначення Дня міста додала надзвичайно насичена концертна програма у виконанні вихованців шкіл мистецтв, колективів художньої самодіяльності Тячівщини, студентів Ужгородського музичного коледжу ім. Д.Задора.У перший день святкування на вечірній сцені виступили талановиті естрадні виконавці Михайло Мода, Михайло Березутський та гурт «Шабля», Заслужений артист України Павло Доскоч, переможець «Голосу країни-5» Антон Копитін, Аліна Паш та гурт «Селфі». Суботній концерт завершився грандіозним феєрверком.

У неділю в центрі уваги глядачів були колективи шкіл і дитсадків Тячева та сіл об’єднаної громади, Тячівської ДШМ, а також соціально-реабілітаційного (абілітаційного) центру для осіб з інвалідністю «Парасолька». Відтак в’язанкою закарпатських та українських народних пісень публіку зачарували Заслужений академічний Закарпатський народний хор (художній керівник – Наталія Петій-Потапчук) та народний артист України Петро Матій. 

Ввечері з угорськими народними мелодіями перед тячівцями виступив самобутній музичний гурт «Шодро». Завершили свято талановиті артисти театру вогню й світла «Dragonfly». 

Керівники колективів та виконавців були відзначені Подяками міської ради за активну участь у святкуванні та з нагоди Дня міста. 



























Tyachiv.com.ua