На Тячівщині з будинку викрали 300 тисяч гривень

foto
Співробітники поліції Закарпаття провели санкціонований судом обшук у помешканні жителя міста Бердичів Житомирської області, який обґрунтовано підозрюється у крадіжці коштів на суму більше 300 тисяч гривень.
Слідчі та оперативники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області провели санкціонований судом обшук у помешканні 30-річного жителя міста Бердичів Житомирської області та виявили у нього велику суму грошей, дві одиниці зброї та патрони. Чоловік обґрунтовано підозрюється в крадіжці грошей з будинку в місті Тячів. 22 вересня він проник у спальню помешканння та виніс 90 тисяч гривень та іноземну валюту. Загальна сума збитку становить більше 300 тисяч гривень.

Вилучену під час обшуку зброю відправлено на експертизу. За даним фактом вже відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 ККУ, тобто крадіжка, вчинена у великих розмірах. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років. Слідство триває, поліція визначається з іншими правовими кваліфікаціями.
Відділ комунікації поліції Закарпатської област