Двоє загиблих в ДТП на Закарпатті: поліція розпочала слідство

Двоє загиблих в ДТП на Мукачівщині: поліція розпочала слідство
Поліцейські Мукачівського відділення поліції встановлюють обставини автопригоди на трасі Київ-Чоп, неподалік селища Кольчино, за участі мікроавтобусу та вантажівки. Під час аварії загинуло двоє молодих чоловіків. У справі триває розслідування

Сьогодні, 27 жовтня, близько 01.00 год, на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на автодорозі державного значення неподалік селища Кольчино Мукачівського району. 

На місці події поліцейські районного відділення спільно з працівниками слідчого управління ГУНП в Закарпатській області встановили попередні обставини аварії. Як з’ясували правоохоронці, 18-річний водій автомобіля «Renault Trafic», рухаючись у напрямку Сваляви виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з вантажівкою «Volvo», під керуванням 49-річного іноземця. Внаслідок зіткнення на місці аварії загинув водій мікроавтобусу, 18-річний мешканець міста Мукачева, та його пасажир, віком близько 20 років. Особу останнього зараз встановлюють поліцейські.

За фактом Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, стаття 286 Кримінального кодексу України, у поліції розпочали слідство. Водій вантажівки пройшов медогляд, який засвідчив, що чоловік за кермом був тверезий. У поліції призначили ряд експертиз з метою встановлення причин та обставин аварії.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області