Яка домашня тварина вам підходить, відповідно до дати народження

​Якщо у вас є бажання завести домашнього улюбленця, то тоді вам корисно буде дізнатися про свою сумісність з тими чи іншими звірятами.

Хочете завести тварину або у вас вже є собака? Тоді вам корисно буде дізнатися про свою сумісність з тими чи іншими звірятами. З допомогою нумерології за датою народження можна дізнатися, яка тварина не тільки підійде вам за темпераментом, але і принесе радість і удачу в будинок, інформує UkrMedia.
Як вибрати домашню тварину за датою народження
Складіть всі цифри у своїй даті народження і доведіть результат до простого числа. (при підсумовуванні нулі в розрахунок не беремо).
Наведемо приклад: 14. 01.1980 = 1+4+1+1+9+8 = 24 = 2+4 = 6.
В даному випадку шістка є нумерологічним числом при виборі домашньої тварини. Коли ви розрахуєте своє число, то вам залишиться тільки дізнатися його значення в нумерології народження.
Значення чисел у нумерології
Число 1 - людям з даним числом народження рекомендується заводити активних і породистих собак. Люди-одиниці лідери по натурі, ініціатори і двигуни всього механізму людства. Для того, щоб відчувати себе комфортно, їм необхідно знаходитися поряд з життєрадісними і рухомими тваринами. Найкращий варіант для них - собака.
Число 2 - люди з цим числом народження універсальні. Вони можуть ужитися з будь-якими тваринами під одним дахом. Найголовніше, щоб домашній вихованець приносив їм радість і був сповнений до них любов'ю та вірністю. Собаки, кішки, гризуни, птахи та інші домашні улюбленці зможуть створити в будинку особливу атмосферу комфорту і тепла.
Число 3 - людям-трійкам рекомендується заводити екзотичних тварин. Згідно з нумерологією за датою народження, особливу радість і користь для їх енергетичного і емоційного стану принесуть папуги. Поряд з цим птахом представники числа 3 зможуть стати більш впевненими та сильними.
Число 4 - людям цього числа народження рекомендується заводити тварин, які не вимагають особливого догляду. Найбільш оптимальним варіантом для них будуть кішки. Так як люди-четвірки дуже люблять порядок у всьому і цінують фінансову сторону життя, то кішка стане для них справжнім хранителем домашнього вогнища і грошовим талісманом.
Число 5 - людям-п'ятіркам рекомендується заводити гризунів. Хом'яки, щури, тхори, морські свинки, шиншили стануть для них справжніми друзями. Представники даного числа люблять різноманітність і зміни в житті, і гризуни допоможуть їм зробити світ яскравішим і радісним.
Число 6 - людям даного числа корисно буде сусідство з собаками миролюбних порід. Вони дадуть їм все, що потрібно для підняття енергетичного тонусу - любов, вірність, надійність і підтримку.
Число 7 - людям-сімкам корисно заводити тварин, які допоможуть їм пізнати навколишній світ і самих себе. Це рибки екзотичних порід, змії, екзотичні комахи, черепахи та інші. Згідно нумерології народження, такі домашні тварини допоможуть розкрити в людині багато нових якостей характеру і талантів.
Число 8 - людям-вісімкам підходять всі тварини, навіть ті, які виросли в дикій природі. Представники цього числа прийшли в цей світ з певною місією - допомагати тим, хто потребує допомоги. Для того, щоб привернути до себе удачу і зробити своє життя щасливим, їм необхідно піклуватися про тих звіряток, які потрапили в біду.
Число 9 - людям-дев'яткам необхідно тримати життєрадісних і енергійних вихованців. Їм постійно потрібно енергетичне підживлення. Для того, щоб зберігати душевний баланс, представникам даного числа рекомендується заводити кішок і собак, які б не давали їм нудьгувати і сидіти на одному місці.
Знаючи своє нумерологічне число народження, ви зможете вибрати домашнього улюбленця за своїм темпераментом та енергетикою. Не забувайте проявляти любов до свого вихованця, і тоді він принесе вам удачу. Будьте щасливі!