Австрійські «Миколаї» завітали в Закарпаття

​Щорічний  приїзд благодійників з подарунками з Австрії напередодні новорічних та різдвяних свят у дитячі будинки Закарпаття став доброю традицією. Кожного свого приїзду вони відвідують заклади та надають їм допомогу, яку її більше всього потребують. 
У першу чергу вони завітали до дитячого будинку в м. Свалява, де було вручено 600 шт. повзунків, бактерицидні опромінювачі, одяг, іграшки, солодощі тощо. Теплий прийом організував директор закладу Бейреш В.М. , з яким австрійці обговорили питання стосовно співпраці та допомоги. В рамках цього візиту двоє зі спонсорів, а саме Андреас Нойбауер і Андрій Маханець, дали інтерв’ю каналу Сіріус.
Наступною зупинкою став Дитячий будинок у смт. Чинадієво, вихованцям якого було вручено: ласощі, засоби гігієни, спортивний одяг і взуття, аксесуари та інші речі, що знадобляться їм у повсякденному житті. Діти у свою чергу висловили подяку різдвяними піснями та віршиками. 
Наступного дня Миколаї відвідали реабілітаційний центр, розташований у м. Тячів, де іноземні “миколаї” стали частиною дитячого свята, яке організувала директорка закладу Пущинська В.І. Під час святкування дітям були вручені різдвяні солодкі подарунки, а дирекція закладу отримала обігрівачі, розвиваючий матеріал для роботи з дітками та інші необхідні речі. Даний заклад знаходиться по сусідству з будинком пристарілих, де також було вручено одяг та взуття людям похилого віку. 
Не оминули своєю увагою іноземні гості і Виноградівський дитячий будинок-інтернат, де вони подарували закладу промислову картоплечистку, штучні ялинки та багато солодощів. Тут їх також чекав дуже теплий прийом з новорічним виступом, який їм організували вихованці цього закладу. 
У майбутньому благодійники планують збільшити кількість закладів нашого краю, яким буде надано допомогу. 
Щиро вдячні нашим «Миколаям»: Андрію Маханцю, Андреасу Нойбауеру, Йорку Хакгоферу, Андреасу Лайтнеру, Богодару Маханцю та Івану Андрійовичу Маханцю.
Нехай Бог допомагає благодійникам у їхній добрій справі і вони зможуть й надалі дарувати радість вихованцям спеціальних закладів.