Реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання стартує з 8 січня

​Зареєструватися для участі у пробному ЗНО можна на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

З 8 січня розпочинається реєстрація на пробне зовнішнє незалежне тестування, повідомляє Український центр оцінювання якості освіти, інформує Ukr.Media.
"Зареєструватися для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні можна з 8 до 31 січня 2019 року на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти", - йдеться в повідомленні.
У день проведення пробного тестування кожен учасник матиме можливість скласти тест з одного навчального предмету: 16 березня - з української мови та літератури, а 23 березня - з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.
Всі, хто вирішив взяти участь у пробному ЗНО зможуть ознайомитися з процедурою проведення тестування, виконати пробний тест, попрактикуватися в заповненні бланків відповідей, навчитись ефективно розподіляти час на виконання тесту, отримати правильні відповіді, оцінити власну ступінь готовності до проходження зовнішнього незалежного оцінювання.
Участь у пробному ЗНО є платною послугою. Вартість тестування визначає регіональний центр оцінювання якості освіти.
Нагадаємо, що вже опублікований графік проведення зовнішнього незалежного оцінювання, яке в 2019 році пройде в період з 21 травня по 13 червня.