Стало відомо, скільки п'яних водіїв виявили полісмени на свята на Закарпатті, зокрема на Тячівщині

Стало відомо, скільки п'яних водіїв виявили полісмени на свята на Закарпатті
За минулі вихідні працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Іршавському, Тячівському, Мукачівському, Перечинському районах. П’яних водіїв також затримувала патрульна поліція області. 

Двох п’яних водіїв працівники групи реагування патрульної поліції затримали в селищі Тересва Тячівського району. Близько 22-ї години поліцейські зупинили автомобіль марки «Оpеl» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння, він також не мав водійського посвідчення. Від проходження медосвідування відмовився. В присутності двох свідків правоохоронці склали на правопорушника відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. 

За годину на іншій вулиці Тересви поліцейські зупинили для перевірки автомобіль марки «Chevrolet Аvео», на якому не працював поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував житель села Терново Тячівського району, який не мав водійського посвідчення і керував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,8 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У селі Сільце Іршавського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Gоlf» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель сусіднього села Арданово в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 0,4 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

У селі Імстичево Іршавського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-21014», який робив незрозумілі маневри. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,3 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

У селі Свалявка Перечинського району працівники групи реагування патрульної поліції вирішили перевірити автомобіль марки «Toyota Land Cruiser» іноземної реєстрації, який зупинився просто посеред дороги, створивши перешкоду для інших учасників руху. За кермом позашляховика перебував житель Свалявського району в стані алкогольного сп’яніння. Він також не мав водійського посвідчення. Від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. 

Нетверезих водіїв також виявляли за вихідні працівники патрульної поліції області та група реагування патрульної поліції Мукачівського району. 

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.  ​