Відповідь на питання, яке цікавить багатьох: чому не збувається мрії

​Якщо щось не виходить - варто скорегувати свої дії.

У тебе багато грандіозних планів на найближчий час? Але не виходить досягти мети, а мрія тільки і залишається мрією? Тільки 10% людей досягають поставлених цілей, а 90% роблять помилки. Згідно з дослідженнями близько 10% людей досягають бажаного, а решта сидять біля розбитого корита. Чому так виходить, що одним щастить, а іншим ні? Справа тут не у везінні, а в неправильному плануванні мрії, інформує Ukr.Media.
Чому не збувається мрія і як досягти її?
Ти сам собі не віриш
Дві людини з однаковим потенціалом і здібностями почнуть разом, але тільки перший дійде до мети. Перший вірив у себе, а другий ні. Хто вірить в себе, той шукає всі способи і варіанти. Хто не вірить, той шукає виправдання і причини. Повір у себе по-справжньому.
Неправильно поставлена мета
Хочу стати багатим, красивим, спортивним, успішним в цьому році? Так не працює. Мета повинна бути конкретною і мати чіткі умови досягнення. Краще ставити мету «знайти нову роботу в певній сфері», «почати ходити в тренажерний зал 2-3 рази в тиждень», «харчуватися правильної і здоровою їжею», «вчити англійську по годині через день».
Відсутність контролю над мрією
Коли тільки мрієш і не стежиш за процесом досягнення, до мета виявляється далеко, як і була на старті. Створи систему обліку і контролю над мрією. Скільки кілограм потрібно скинути або скільки тем англійської потрібно пройти на місяць?
Недостатня гнучкість
Життя та обставини завжди вносять корективи в наші плани. Неможливо все передбачити, але можна бути гнучким, щоб відреагувати на зміни. Намагайся бути більш мудрим, хитрим і гнучким. Відмовляйся від недосяжних цілей, корегуй плани, міняй стратегію, знаходь нові можливості.
Мало завзятості і працьовитості
Досягають мети лише наполегливі люди, а не слабохарактерні ледарі. Твої цілі і мрії варті того, щоб боротися за них? Тоді дій.