Wi-Fi: чим же він небезпечний для людини?

​На що впливають радіохвилі?

Інтернет став невід'ємною частиною життя людини. Завдяки цьому винаходу ми шукаємо потрібну інформацію в найкоротші терміни, спілкуємося з людьми, які можуть бути на іншому континенті, знаходимо нових друзів і навіть оформляємо державні послуги, не виходячи з дому. Особливою популярністю серед населення користується технологія Wi-Fi, що дозволяє без проводу підключатися до глобальної мережі з будь-якого пристрою. Тим не менш, як і кожен сучасний прилад, роутер Wi-Fi може негативно позначитися на здоров'ї людини. Чого саме потрібно побоюватися?
Результати деяких досліджень показали, що обсяг випромінювання, яке виробляє роутер, є незначним. Однак не поспішайте розслаблятися. Інші наукові експерименти довели, що небезпечне випромінювання здатне накопичуватися і проявитися у вигляді проблем зі здоров'ям у майбутньому. На що впливають радіохвилі?
Головний мозок
У першу чергу страждають судини головного мозку. Випромінювання Wi-Fi провокує збільшення показників внутрішньочерепного тиску, формування тромбів та інших небезпечних патологій, інформує Ukr.Media.
Нервова система
Якщо вас переслідує апатія, постійне бажання спати, ваша працездатність знижується, то можливо виною є радіохвилі.
Чоловіче здоров'я
Під впливом небезпечного випромінювання організм втрачає більше 20% життєздатних клітин.
Дитячий організм
Діти особливо уразливі перед радіохвилями, які передає роутер. У них можливий розвиток безлічі різних патологій, а також раку крові. Під час виношування дитини, краще максимально захистити себе від Wi-Fi випромінювання. Для цього намагайтеся проводити більше часу на свіжому повітрі, частіше виїжджати на природу, не спати в кімнаті, де стоїть роутер, і скоротити час, проведений в Інтернеті.