На Закарпатті поліція виявила п’ятьох п’яних водіїв

foto
Один з яких намагався відкупитися від правоохоронців
У Берегові близько опівночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «Volkswagen Тrаnsрortеr», який робив незрозумілі маневри. За кермом автомобіля перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили два проміле алкоголю. 
П’яний водій намагався уникнути відповідальності, пропонуючи поліцейським хабар в іноземній валюті в еквіваленті близько 5000 гривень. 
Працівники групи реагування патрульної поліції викликали на місце події слідчо-оперативну групу Берегівського відділу поліції, яка задокументувала факт дачі неправомірної вимоги поліцейським. Особа, що пропонувала правоохоронцям хабар, понесе кримінальну відповідальність за ст.369 Кримінального кодексу України (Давання хабара). 
Також на правопорушника складено адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння. Від нього вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування.  
У селі Теребля Тячівського району опівночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «BМW» іноземної реєстрації, на якому не підсвічувався задній номерний знак. За кермом  автомобіля перебував житель села Колодне Тячівського району в стані алкогольного сп’яніння. Він також не мав водійського посвідчення. Під час медосвідування в лікарні у водія виявили 1,8 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на водія адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.  

У Хусті опівночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Оpеl Аscоnа», на якому не підсвічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у водія виявили 1,7 проміле алкоголю. Правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 
Ще двох п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники патрульної поліції області.  
Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області