Доведено! Ці 5 речей “склеюють” шлюб намeртво


Подружню зрaду можна назвати одним із симптомів нещасливого шлюбу. Якщо один з пари не отримує чогось всередині сім’ї, то він намагається компенсувати це на стороні. Мова не тільки про iнтuмний аспект, а й про емоційний, пише Женская Вселенная. 

Не всі сім’ї можуть впоратися зі зрaдою, тому краще починати займатися відносинами вже при перших дзвінках незадоволеності. Американський дослідник Віллард Хадлі вивів 5 основних потреб чоловіків і жінок, задовольнивши які можна знизити можливість подружньої зради. 

1. Потреба в ніжності (жінки) – обійми, поцiлунки, будь-який прояв ніжності радує жінку. Потреба в задоволеності в ліжку (чоловіки) – ці 2 потреби взаємопов’язані: якщо немає ніжності, то жінки часто відмовляють в iнтuмній блuзькості, і навпаки. 

2. Потреба в розмові (жінки) – жінці вкрай необхідно, щоб чоловік міг вислухати і емоційно реагував на те, що розповідає його друга половинка. Потреба в другові (чоловіки) – дуже важливо, щоб жінка розділяла захоплення та інтереси чоловіка. Буває, що до шлюбу жінки з радістю поділяють розваги партнера, а в шлюбі змушують чоловіка захоплюватися тим, що цікаво їм, забуваючи про його інтереси. 

3. Потреба в чесності і відкритості (жінки) – правда і нічого крім правди. Ось, що по-справжньому важливо для жінки, як в дрібницях, так і в великих справах. Потреба в фізичній привaбливості дружини (чоловіки) – по-перше, завжди приємно представляти громадськості красиву дружину, по-друге, дуже важко цінувати і любити тільки внутрішні якості. 

4. Потреба у фінансовій достатності (жінки) – як то кажуть, грошей багато не буває. Жінкам необхідна та кількість грошей, маючи яку жінка може відчувати себе абсолютно комфортно. Потреба в домашньому затишку (чоловіки) – ця потреба має таке велике значення, що чоловіки часто фантазують, як вони будуть повертатися додому, а їх зустрічає дружина з смачною вечерею. 

5. Потреба в хорошому батькові для своїх дітей (жінки) – жінці важливо щоб чоловік був не просто хорошим батьком, а й прикладом для наслідування. Потреба в захопленні (чоловіки) – він хоче пишатися собою. 

Захоплення може виражатися не в звичайній похвали “Ти молодець!”, А через почуття, які відчуває жінка. Фраза “Я радію твоїм досягненням” шалено тішить чоловіка і його его. 

Щиро захоплюватися треб навіть самим маленьким перемогам. Всі хочуть зберегти теплі стосунки, для цього треба слухати один одного, і враховувати потреби і бажання свого партнера.