Вони спустять на вітер все: знаки Зодіаку, яким заборонені азартні ігри

​Азарт - страшна річ!
Азарт - страшна річ!
Хтось спокійно відноситься до азартних ігор, а у когось зриває дах. Які знаки Зодіаку, на думку астрологів, повинні бути обережними і не випробовувати долю?
Стрілець
Стрільці вже з дитинства намагаються виграти в будь-яких азартних іграх, це можуть бути карти, лотерея що завгодно. Їм подобається сам дух гри і нависла удача, в яку вони вірять беззастережно, незважаючи на багато програшів, інформує Ukr.Media.
У більш дорослому віці стрільці продовжують грати, їм буває складно зупинитися, від цього відбуваються неприємності. Звичайно, трапляється, що їм вдається виграти, але частіше ці люди програють і виникають борги, навіть можливі крадіжки з їх боку.
На додаток до ігрової залежності часто додається алкогольна. А це вже повна втрата контролю над подіями. У багатьох стрільців-ігроманів ситуація може дійти до того, що вони починають виносити речі з дому.

Телець
Проблема в тому, що по поведінці представників цього знака зодіаку складно зрозуміти, що вони азартні. З боку вони просто люблять спорт або іноді, для розваги, купують лотерейні квитки. Насправді все набагато складніше. Вони роблять ставки по-крупному, не подаючи виду.
Також вони дуже вперті, що теж посилює ситуацію. Тельці будуть настирливо чекати, коли ж пощастить.
Розмови не допоможуть, у випадку з тільцями, ігроманія може вилікуватися за допомогою фахівців. Самостійно ви не зможете допомогти. Представники цього знака вперті і поки самі не визнають діагноз, будуть робити зло і від гри не відмовляться.
Водолій
Водолії також захоплені грою, але, в основному, роблять незначні ставки.
Для них гра - це залучення уваги до себе. Коли має відбутися серйозна гра і необхідно робити великі ставки, водолії більше думають, яке враження вони справлять, і дуже ретельно готуються перед грою. Як правило, коли вони найбільш в собі впевнені, відбувається провал і програються солідні суми.
Після великих програшів настає серйозна депресія, протягом якої водолій просто дихає. Він не грає, не ходить на службу, його наче немає.