На Закарпатті під час гасіння пожежі виявили тіло людини

В Ужгороді під час гасіння пожежі виявили тіло людини
В Ужгороді під час гасіння пожежі сухої трави на відкритій території рятувальники виявили тіло людини, а в районі с. Холмці горіла лісова підстилка

Так, 15 квітня о 17:11 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на перехресті вулиць Тімірязєва-Г.Венеліна, що в м. Ужгород. Горіла суха трава та листя на відкритій території.

На час прибуття вогнеборців 15-ї державної пожежно-рятувальної частини площа займання складала 0,01 га території. Впродовж 20 хвилин пожежу вдалося локалізувати, й о 17:45 повністю ліквідувати.

У ході приборкання вогню рятувальники виявили тіло людини чоловічої статі. На даний час особу чоловіка та обставини його загибелі з’ясовують правоохоронні органи. Причина пожежі та завдана матеріальна шкода встановлюються.

Того ж дня близько 20:10 ужгородські рятувальники виїздили і на гасіння пожежі в лісовому масиві в районі с. Холмці Ужгородського району. Там, за поки невстановленої причини загорілася лісова підстилка. 

Пожежу на площі близько 1,5 га ліквідували вогнеборці 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород та 10 лісників, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.  ​