Трирічна дівчинка випала з вікна шостого поверху, поки її мати спала в стані алкогольного сп'яніння

​Дівчинку доставили в лікарню з важкими травмами.
Дівчинку доставили в лікарню з важкими травмами.
У четвер, 18 квітня, о 12.50 у Києві за адресою вулиця Чорнобильська Святошинського району сталася трагедія — з вікна балкона шостого поверху випала трирічна дівчинка, інформує Ukr.Media.
Тим часом мама дитини спала в стані алкогольного сп'яніння.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.
«За попередньою інформацією, багатодітна мати, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, спала. В цей момент дівчинка вилізла на підвіконня балкона і зірвалася вниз. Дитина впала на прибудинкові насадження, завдяки чому вижила. Зараз їй надають необхідну допомогу в лікарні, куди її доправили з важкими травмами», — розповіли правоохоронці.
Свідки інциденту розповіли, що в цей момент чотирирічна сестричка постраждалої також намагалася вибратися на підвіконня балкона, але люди почали кричати. Дитина злякалася і побіг назад у кімнату.
Правоохоронці поспілкувалися з матір'ю і подивилися, в яких умовах живуть діти.
«За даним фактом слідчим відділом Святошинського управління поліції вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 166 (Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України», — йдеться в повідомленні.