ФК «Карпати» (Дубове) – ФК «Вільхівці» – 0:3 (1:1)

3 гольові моменти, штрафний 11-метровий та рідне футбольне поле - не принесло ФК “Карпати” перемогу. ФК «Карпати» (Дубове) – СК «Вільхівці» – 0:3

 

 

 

Стадіон смт. Дубового зібрав понад 800 глядачів-вболівальників, адже боротьба точилася між кращими командами Тячівського району ФК “Карпати” та СК “Вільхівці”.

 

 

 

 

    Сам тренер вільховецької команди - Юрій Бучок зізнався, що гра була напружена навіть нервова, бо для обох команд перемога у цьому матчі була вкрай необхідна. Всі боялися допустити помилку. Однак, на 32 хвилині захисники ФК “Карпати” все ж припустилися помилки, чим скористався Іван Куцин і забив першого гола у ворота ФК “Карпати”. 

    Не дивлячись на один гол на користь вільхівчан, вони не переставали боротися за кожен м’яч. На 65 хвилині був призначений штрафний 11-метровий удар, з чим бомбардир СК “Вільхівці” Мирослав Мудра, вдало впорався. Однак, судді призначили пенальті і у ворота вільхівчан. Та воротар Віталій Гринишин професійно відбив м’яча.  

    Останній гол був суцільною фортуною для вільхівчан. Йосип Пайдич пробиває захист дубівчан, м’яч потрапляє у спину Юрія Мандича, звідки летить у ворота ФК “Карпати” і влучно - ГОЛ!

    

    Таким чином, завдяки цій перемозі, команда “Вільхівці” піднялася на другу сходинку у рейтингу обласних команд, поступаючись лише рахівській команді. 

  • Зараз ми впевненіше себе почуваємо, - зізнається Юрій Бучок, - однак не розслабляємося, бо вже в наступну неділю на нас чекає, не менш важлива, гра.

 

Голи: Іван Куцин, 32; Мирослав Мудра, +65; Юрій Мандич, 89.

Попередження: Михайло Бенко, 52 – Владислав Андрусь, 18.