На Закарпатті пенсіонер вдарив ножем іншого пенсіонера через ревнощі

За даним фактом розпочато слідство. Подію кваліфікували як замах на вбивство, це ч.2 статті 15, ч.1 статті 115 Кримінального кодексу України, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Криваві ревнощі: п'яний мукачівець напав з ножем на суперника

Вночі 31 травня до чергової частини Мукачівського відділу поліції надійшло повідомлення від працівників місцевої лікарні про те, що ними з ножовим пораненням гудноної клітини госпіталізований 64-річний місцевий мешканець. 

Поліцейські Мукачева швидко відшукали нападника та з’ясували обставини спричинення тілесних ушкоджень потерпілому. Кримінальне правопорушення скоїв 60-річний мукачівець. Зараз він перебуває у відділку поліції. 

Правоохоронці встановили, що між потерпілим та підозрюваним виник конфлікт через ревнощі. Обидва чоловіки перебували у стані алкогольного сп‘яніння. Далі сварка переросла у бійку, в ході якої мукачівець, забіг до свого будинку за ножем, та ударив ним потерпілого в груди. 

За даним фактом поліція розпочала слідство. Щодо фігуранта справи наразі вирішується питання про взяття його під варту та повідомлення підозри у скоєному ним кримінальному правопорушенні.  ​