Загубили обручку чи випав камінь з кільця — про що попереджають вищі сили

​Є прикмета, що загубити обручку – поганий знак.

Втратити кільце — погана прикмета. Дізнайтеся, що хочуть донести вищі сили, якщо ви втрачаєте колечко з дорогоцінного металу, біжутерію, з написом «спаси і збережи», або з персня випадає камінчик, інформує Ukr.Media.
Повір'я про зникнення
З давніх пір вважалося, що втрата кільця або його знахідка на вулиці прикмета не надто щаслива. З втраченим перснем йде мудрість, енергія, життєві сили, здоров'я і щастя.
Особливо з побоюванням ставилися до втраченого шлюбного або заручального кільця. Подібне явище обіцяло неприємності в особистому житті, розлучення подружжя або неміцний шлюб.
Якщо раптом перстень знайдеться, не варто відразу носити його. Можливо, він побував у руках чаклунів. Очистіть його святою водою, четверговою сіллю, або прочитайте над ним молитву Отче наш. Тільки після цього прикрасу можна носити.
Переконайтеся, що кільце не вкрали. Особистий аксесуар може стати сильним магічним атрибутом, який використовують для привороту або псування. Коли є підозри на крадіжку, за допомогою молитов і замовлянь поставте собі надійний захист від зла.
Втрачене золоте кільце — чого очікувати
З особливою пересторогою пращури ставилися до втрати речі з дорогоцінного металу. Як відомо, прикраси залишаються у сильному енергетичному зв'язку зі своїм колишнім господарем. Маючи чуже кільце, можна як завгодно впливати на людину.
Прикмети попереджають — якщо втрачена прикраса була золотою, від людини відвернулася удача. Можливо, найближчим часом почнуться проблеми з фінансами, на роботі. Намагайтеся бути більш економними.
У старовину виправити такий стан речей можна було простим обрядом. Близьку людину, родича, друга просили заповнити втрату, подарувати нове кільце, яке замість втраченого стало б надійним оберегом.
Випав камінь з кільця
Подібне явище — неприємне знамення. Але є випадки, в яких можна відбутися незначними негараздами. Наприклад, про зламані підбори або забуті ключі попереджає крихітний камінчик, який випав з персня (інші камені залишилися на місці).
Випав камінчик з біжутерії, не хвилюйтеся — такі речі попереджати про майбутнє не вміють. Важливо тільки те, що відбувається з натуральними каменями.
Чим старше кільце, тим вища ймовірність, що це не випадковість і вищі сили дійсно попереджають вас про можливі негативні події. Про сильну небезпеку попереджає фамільна коштовність. Речі, передані з покоління в покоління, виконують захисну функцію і подібна ситуація може вказувати на хворобу людини, яка носить перстень, або негативну програму. Проведіть діагностику на псування.
Камінчик випав з колечка, яке ви купили недавно — дрібні неприємності. Таке явище попереджає, що вони можливі, тому є шанс все виправити.
Якщо постраждала дрібничка, її можна викинути, пошкоджено коштовну прикрасу, її краще переплавити і вставити новий камінь.
Втрата кільця «спаси і збережи»
Зазвичай кільця з написом «спаси і збережи» носять як релігійний атрибут, вони не призначені для демонстрації добробуту і не використовуються як прикраса. Це потужний оберіг, який символізує любов людини до Всевишнього.
Попереджати втрата може про те, що людина нечесна перед собою або перед Богом. Можливо, справи і думки не такі бездоганні, як здається, і зараз час висповідатися, причаститися. Оцініть події, які відбувалися і зрозумійте, де були неправі.
Зникнути кільце може, якщо воно виконало свою функцію оберега. Якщо хтось намагався навести псування, заздрив сильно, удар воно взяло на себе.
Буває, що річ, яка, здавалося б, зникла назавжди, раптом знаходиться. За прикметами це дуже хороший знак. Вона відвела велику біду, а тепер, коли небезпека більше не загрожує, вона може повернутися і продовжувати виконувати охоронну місію.
Як бачите, втрата кільця, особливо, золотого, не обіцяє хороших змін. Однак, краще всього не налаштовувати себе на негатив і сподіватися, що Господь відведе від вас всі неприємності.​