Гороскоп на 10 липня 2019 для всіх знаків Зодіаку

​Гороскоп на 10 липня 2019 року.

Овен
У першій половині дня Овнам варто спокійніше ставитися до паузи в поточних справах і відсутності потрібних людей. У другій половині дня зросте чуттєвість, посилиться гострота будь-яких переживань. Викликає особливий інтерес сфера податків, бізнесу, спільної діяльності, спільних ресурсів, збитків і прибутків. Вас може чекати новина, дрібний збиток або інший сюрприз. Зростуть ризики. Стане в нагоді обачність, інформує Ukr.Media.
Телець
Тельцям варто почати день з рутини, при цьому не занадто перевантажуватися і знайти час для турбот про зовнішність. У другій половині дня зросте напруга, вас можуть викликати на ділову дуель, запросити до любовної або подружньої пікіровки. покликати на домашню нараду. Ймовірний новий виток старого спору. У ваших силах пом'якшити гостроту ситуації, якщо ви не будете нервувати у відповідь на чуже роздратування.
Близнюки
Вранці Близнюкам варто поберегти свої сили і, по можливості, запастися позитивними враженнями. Найбільш насиченою і клопіткою стане друга половина дня. Доведеться несподівано зайнятися чимось не дуже приємним. Наприклад, відкласти нову справу, щоб виправити старі недоробки. Може зажадати уваги робота, вихованець, здоров'я, сервіс. Негативні моменти компенсує фінансовий або інший бонус.
Рак
Ракам варто дочекатися другої половини дня, так як сьогодні це самий гармонійний період. Складуться сприятливі умови для любові, творчості, примирення, естетичного вибору, рішення матеріальних завдань. Ключем до мирного вирішення проблем стануть ваші дипломатичність і чарівність. Ранок краще витратити на з'ясування суті ситуації, зрозумівши, що в ній є плодом ваших вчинків, а що — наслідком фатуму.
Лев
Друга половина дня зробить Левів чутливішими до домашньої обстановки і відносин з близькими, посилить власницький інстинкт. Є ризик стати жертвою емоційної провокації, несподіваної новини. Не всяке переживання і подію варто сприймати як привід до розмови або сигнал до дії: підсумком стане загострення конфлікту або погіршення позицій. Не варто писати листи, вступати в суперечки.
Діва
Для Дів сьогодні продуктивніша друга половина доби. Однак гладким ваш шлях назвати не можна, ні в прямому, ні в переносному сенсі. Можливі ускладнення в дорозі, під час спілкування, інформаційних пошуків, проведенні робіт, спроб знайти розуміння і сприяння. Багато які справи будуть буксувати. Можливо, замість прогресу ви ще більше заглибитеся в минуле. На щастя, в будь-якій ситуації буде пом'якшувальний її фактор.
Терези
Для Терезів сьогодні значуща матеріальна сфера. Непередбачена обставина створить в ній тимчасовий хаос і переставить пріоритети. Важливо побачити в цьому не тільки тривожне, але і позитивне. Міні-мета, яку ви собі поставили, принесе не тільки занепокоєння, але й віддачу. Збиток в одному відношенні урівноважиться прибутком в іншому. Можлива виплата відсотків, вигода завдяки походженню або статусу.
Скорпіон
На початку дня Скорпіонам краще збирати сили, у другій половині доби вони знадобляться. Чим амбітніше ви мислите, тим охочіше приймаєте виклик долі або самі спровокуєте потрібну вам подію. Вас не збентежать ризики, зате буде нервувати наявність перешкод у вигляді відстрочок і «привітів з минулого». Зірки натякають, що найвигідніший шлях сьогодні — мирний, радять рідше включати агресію і частіше чарівність.
Стрілець
Сьогодні зірки рекомендують Стрільцям не спокушати долю і пам'ятати, що будь-який позитивний поворот подій може виявитися провокацією. Варто відкласти початок важливої справи, особливо, якщо вона пов'язана з поїздками, контактами і публічністю. Забезпечивши собі безпеку, в цей день цілком можна віддатися любові, зануритися в інтимні переживання. А ось в ділових відносинах довірливість вкрай шкідлива.
Козеріг
Сьогодні Козерогам не завадить подвоєна обачність. Цей день не заважає взаємному прояву симпатії і теплих почуттів, але здатний створити проблеми в справах і спілкуванні. Вигідніші підозрілість і перестраховка, ніж непотрібний ризик. Бажано уникати поспішної відповіді на запити, переговорів і поїздок. Не варто довіряти старим друзям, поки ви не уточнили, хто з них зараз на вашому боці.
Водолій
Сьогодні Водоліям може розставити пастки минуле. У другій половині доби має сенс зайняти обережну оборонну позицію, не піддаватися на провокації. Бажано утриматися від будь-яких переговорів: невірний крок загрожує реанімацією старого спору на новому рівні, при цьому ви опинитеся у більш вразливій позиції, ніж раніше. Якщо у вас є таємні важелі контролю і захисту, краще не виявляти їх.
Риби
В цей день інтуїція поведе Риб у вірному напрямку, але при спробі реалізувати наміри багато що почне створювати проблеми: відстань, зв'язок, транспорт, сервіс, помічники. Зірки радять обмежитися спільним контролем за обстановкою і скасувати конкретні акції, особливо від'їзд, переговори, початок навчання або лікування. Краща сторона дня — позитивні переживання, наприклад, любовні або творчі.​