Чергові брудні прийоми політичних технологів-працівників штабу Василя Петьовки

Днями, на своїх сторінках у Facebook, жителі Тячівщини почали поширювати допис одного з місцевих веб-сайтів, заголовок якого такий: «Шахісти Тячівщини закликають підтримати на виборах 21 липня Василя Петьовку»

Шахісти Тячівщини обурились через такий відвертий наклеп і заявили, що на цих виборах підтримуватимуть Івана Палінкаша - молодого кандидата в народні депутати України, засновника шахматної громадської організації «Хід конем», який неоднократно підтримував як інформаційно так і матеріально діяльність шахістів Тячівщини, допомагав у проведенні обласних та інших чемпіонатів та завдяки підтримці якого вже було проведено 5 районних чемпіонатів з шахів.
Один із шахістів, Олександр Абрамович, висловив свою думку з приводу того, якого кандидата від підтримує, а один із місцевих сайтів оприлюднив цю інформацію від імені усіх шахістів. Тож Олександр уже вибачився за це непорозуміння. 

Ми ж, у свою чергу, просимо громадян, у цей переломний період, уважно фільтрувати та перевіряти на достовірність всю інформацію, яка надходить з Інтернету!

Нижче ми прикріплюємо фотографії деяких з турнірів, які відбулися за підтримки Палінкаша Івана Олеговича.