Смертельна ДТП на трасі Київ-Чоп. Багато травмованих (фото)

foto
Постраждали неповнолітні
Про це 2 серпня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.
«Дорожньо-транспортна пригода сталася 1 серпня близько 21.30 на 98 км автошляху Київ-Чоп. У результаті зіткнення автомобілів загинула пасажирка одного з них, ще троє людей отримали травми», - інформує поліція.
Попередньо, водій автомобіля ВАЗ-21043, 55-річний житель міста Вінниця, рухаючись автошляхом у напрямку Житомира, зіштовхнувся з автомобілем Opel Astra під керуванням 34-річного киянина, який зупинився попереду у лівій смузі руху в попутному напрямку.
Унаслідок ДТП двоє людей з ВАЗу — водій та пасажирка, 17-річна вінничанка, отримали тілесні ушкодження та були ушпиталені до хірургічного відділення Коростишівської райлікарні. Ще одна пасажирка цього ж транспортного засобу, 53-річна жителька м. Вінниці, з травмами була ушпиталена до реанімаційного відділення, однак, на жаль, померла.
Також травми отримала пасажирка автомобіля Opel, 28-річна жителька м. Києва. Жінка перебуває на лікуванні у реанімаційному відділенні Коростишівської райлікарні. Станом на ранок сього в автопригоді травмувалося
«У рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває встановлення всіх обставин події», - інформує поліція.