Гороскоп на 05 серпня 2019 для всіх знаків Зодіаку

​Гороскоп на 05 серпня 2019 року.

Овен
День орієнтує Овнів на співпрацю та взаємні послуги, що буде неважко, так як багато точок перетину: симпатія, спільні інтереси, схожі переконання. Зірки радять вести будь-яку гру на рівних. Важливо, щоб поряд був хтось. кому ви можете "передати м'яч" або з ким зможете обмінятися ролями. У любові добре розділити смаки партнера, мати одне хобі, спільні ідеали. Подружжя згуртує наявність дітей, інформує Ukr.Media.
Телець
Тельцям варто активніше взаємодіяти з оточенням — колегами, домочадцями — а також з клієнтурою і сервісами. День дозволяє обмінятися послугами до взаємного задоволення і підтримати соціальні зв'язки. Можливий особливий інтерес до дизайну, подарунків, краси, косметології, естетики, медицини, потреб дітей, організації свят і презентацій, утримання модних екзотичних порід домашніх тварин.
Близнюки
Близнюки сьогодні перебувають у гармонійному стані духу. Багатьох Близнюків відвідає романтичний або святковий настрій, викликаний ланцюжком позитивних подій, подарунком долі або просто приємною атмосферою навколо. У цей день краще не займатися важкою роботою, обговоренням рутинних побутових та фінансових справ, а знайти час для любові, творчості, наведення краси, дати волю інтересу до моди, дизайну.
Рак
Сьогодні Ракам зірки радять ладити з домочадцями. В звичний побут варто внести додатковий комфорт, а близькі зв'язки гармонію. Доречні поступки, подарунки, жести уваги. Відстоювати права і позначати межі допустимого бажано як можна дипломатичніше. Не варто з'ясовувати стосунки і насаджувати свою думку. Поза домом корисно прийняти запрошення на романтичну зустріч або світський захід.
Лев
Сьогодні Левам зірки радять зробити ставку на стиль і елегантність. Саме ці якості допоможуть подати у вигідному світлі вашу індивідуальність, підкреслять ваші таланти і посилять особисту харизму. Візуальний ефект згладить деякі умовні недоліки, наприклад, збентеження. Вдалий час для продовження романа, виступу перед публікою, для візиту в магазин одягу, парфумерний бутік, салон краси.
Діва
Сьогодні одним з найприємніших занять для Дів може стати шопінг, прикрашення будинку або візит в гості. Деякі пункти можуть бути пов'язані, наприклад, ви будете обирати наряд або подарунок, щоб не з'явитися кудись в неналежному вигляді і з порожніми руками. Не біда, якщо це зажадає витрат: результат того вартий. До того ж, є ймовірність надходження додаткових коштів або відшкодування витрат.
Терези
Для Терезів це гармонійний день. Зірки радять активніше користуватися вдалими можливостями, яких у вас досить багато, і не зациклюватися на тому єдиному, чого ви в даний період свого життя не можете отримати, по ряду цілком об'єктивних причин. Не варто проводити цей день вдома або в робочому кабінеті, поки у вас є простір для творчості, кохання, ігор, розваг або самопіару.
Скорпіон
Сьогодні Скорпіонам не варто прагнути до лідерства, нав'язуватися і намагатися стати центром загальної уваги. У той же час, не варто давати остаточно забути про себе. Корисний тандем з гідним партнером. На офіційний захід краще послати замість себе представника. На будь-які відносини благотворно вплине рівноцінний подарунок або поступка, дипломатична підтримка інтересів другої сторони.
Стрілець
Цей день Стрільці можуть присвятити підтримці командного духу, зміцненню партнерських відносин, розвитку романа або зростанню особистої популярності. Будь-які зусилля в даних напрямках обіцяють прекрасний результат, особливо, якщо у вас вже є необхідна база і ви пройшли первинну перевірку. Зірки підказують, що найсильнішою вашою зброєю буде дружелюбність, чарівність, або авторитет, і аж ніяк не красномовство.
Козеріг
День важливий для Козерогів, зацікавлених у зворотному зв'язку зі світом. Їм більше, ніж іншим, належить орієнтуватися на смаки партнерів, клієнтів, контрагентів, аудиторії, а також на тенденції моди, професійні та інші нюанси. Чим активніше доведеться підлаштовувати свій імідж до обстановки і «вписуватися в контекст», тим важче буде день, але ви на це підете, так як мета диктує засоби.
Водолій
Цей день допоможе Водоліям залишитися оптимістами, дасть додаткові права і розширить межі (але не скасує заборони). Є умови для співпраці, пом'якшення ворожнечі, відновлення гармонії відносин і рівноваги інтересів. Стане простіше викликати симпатію, повернути любов, порозумітися з представниками іншої культури. Навіть супернику сьогодні краще зайвий раз посміхнутися або великодушно надати послугу.
Риби
Рибам зірки підказують, що подарунки фортуни сьогодні не безкоштовні, а захоплення небезпечні. Якщо у вас немає матеріальної підтримки або кредиту, задоволення можуть обійтися дорого. Приємні події цього дня можуть носити незвичайний і навіть фатальний відтінок. Можливо, ви знайдете гарний вихід з кризи, придбаєте річ для особливого випадку, отримаєте спадщину, подарунок або викупите цінний заклад.​