Ремонт дороги обласного значення " Колочава - Усть Чорна - Калини- Бедевля" буде продовжено



Сьогодні 28.08.2019 р в Тячівській РДА відбулася робоча зустріч з представником румунської автодорожньої компанії «Трамеко» щодо продовження ремонтних робіт на  обласній дорозі загального користування  місцевого значення " О-07-06-02 - Колочава - Усть -Чорна - Калини- Бедевля". 
Провів зустріч в.о.голови Тячівської державної адміністрації Михайло Полажинець, також участь взяли - голова Тячівської районної ради Іван Фабрицій, голова тимчасової депутатської комісії з обстеження стану доріг на території району Олег Палінкаш, депутат Закарпатської обласної ради Василь Дем'янчук,  Лопухівський сільський голова Іван Фабрицій, директор ПП "Стік" Ярослав Дюгов.
Загалом ремонтні роботи на даній дорозі компанією «Трамеко», яка виграла тендер, розпочато ще у 2017 році. Відтак дорожники здійснили  поточний середній ремонт  у кількох високогірних селах Усть-Чорнянського куща:  Німецька Мокра, Руська Мокра,  Лопухово та відрізок у напрямку Красна-Усть-Чорна. 
На даний час роботи тимчасово призупинені, що додає чималих незручностей учасникам дорожнього руху та призводить до соціальної напруги серед місцевого населення, яке час від часу влаштовує тут протестні акції з перекриттям доріг. Наразі найбільш проблемними ділянками автошляху залишається дорога, що сполучає село Красну та селище Усть-Чорну. Втім потребують негайного ремонту і решта автошляхів цих гірськонаселених пунктів району. 
Оскільки на поточний рік з Державного фонду регіонального розвитку на ремонтні роботи даної обласної дороги виділено 13, 5 млн. грн., постала необхідність їх освоєння в найкоротший терміни. З приводу цього учасниками сьогоднішньої зустрічі розглядалося питання   щодо можливого  залучення на виконання певних робіт субпідрядної організації. 
Сторони домовились узгодити та підписати договір і всю необхідну документацію вже наступного четверга, 04.09.19 р. під час зустрічі в Бая-Маре (Румунія). Таким чином буде досягнуто компроміс та продовжено роботи з поточного середнього ремонту обласної дороги загального користування  місцевого значення " О-07-06-02 - Колочава - Усть -Чорна - Калини- Бедевля". 
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації