Гороскоп на 12 вересня 2019 для всіх знаків Зодіаку

​Гороскоп на 12 вересня 2019 року.

Овен
До підвищеної результативності Овнам сьогодні прагнути не варто. На початку дня вас може підвести джерело вчорашнього натхнення. Закінчиться цікавий захід, стане менше приводів для тісного контакту з друзями. Вечір почне схиляти до більш закритої і гнучкої тактики, викличе бажання зазирнути за лаштунки подій. Зросте залежність від пліток, емоційного фону, коливань самопочуття, інформує Ukr.Media.
Телець
Першу половину цього дня багато Тельців проведуть у тупику або будуть до цього близькі. Якщо ви опинилися в подібному стані, зірки радять зробити перерву і відкласти черговий блок справ до вечора: друга половина доби підкине свіжу ідею або підкаже новий погляд на стару задачу. Варто прислухатися до натяків, що походить від друзів: вони здатні дати вам точну наводку, самі того не підозрюючи.
Близнюки
Сьогодні Близнюкам зірки радять не поспішати з включенням в роботу, а приступивши до неї, керуватися правилом «тихіше їдеш — далі будеш». Перша частина дня запросить до вільного проведення часу, при цьому морально і духовно вас підтримуватимуть вчорашні враження. З наближенням вечора навколо вас буде частіше виникати подвійність, ключові деталі вимагають прояснення та уточнення.
Рак
Ракам зірки радять відкласти поточні заходи на другу половину дня: саме в цей час потрібний сюжет зрушиться з мертвої точки. Наприклад, з'явиться інтригуюча інформація або в розумі замерехтить тонкий здогад. На повну ясність і прозорість розраховувати не доводиться, але більшість Раків і в таких умовах зорієнтується непогано, завдяки своїй природній інтуїції, пам'яті або чутливості.
Лев
У другій половині дня Левам має сенс відмовитися від зовнішніх ефектів, безтурботності і недбалості. Ситуація вимагає більш гнучкого і обачного способу дій. Посиляться сумніви. Може виникнути спокуса щось приховати або обійти правила. Зірки підказують, що в поточній ситуації навіть безневинна дрібниця може стати критичною. Не завадить прийняти заходи проти витоку грошей і цінної інформації.
Діва
Дівам сьогодні не варто проявляти ініціативу: взяти керування подіями в свої руки навряд чи вдасться. З наближенням вечора вас може заінтригувати і насторожити чужа поведінка. Зірки підказують, що вам нічого всерйоз побоюватися, поки ваші взаємини з людьми та середовищем залишаються в рамках договору та здорового глузду. Перший хід в цей час краще надати партнеру, клієнтк або супротивнику.
Терези
Для Терезів день почнеться з позитивної обнадійливої ноти, але розвиток подій може розчарувати. Наприклад, не трапиться приємного продовження історії, про який ви мріяли. Вечір допоможе оцінити самопочуття. Якщо ваш організм ослаблений, не завершено або недбало проведено лікування, то зросте його вразливість: чутливість до ліків і продуктів, схильність до загострень, вірусів та інфекцій.
Скорпіон
Скорпіонам варто дочекатися другої половини дня, в цей час нарешті прийдуть в норму всі їхні природні «сигнальні системи». У більшості Скорпіонів загостриться чуття, пам'ять, творча фантазія, здатність до емпатії. Оточуючим, включаючи дітей, друзів і коханих, стане важче сховати свої таємниці від вашого проникливого погляду, тоді ви легко будете маскувати свої секрети й заплутувати сліди.
Стрілець
Першу половину дня Стрільцям добре провести у вільному режимі і невимушеній обстановці. Зірки підказують, що з наближенням вечора ситуація зміниться, і не на вашу користь. Навіть вдома зросте ризик опинитися в обмежених умовах, у атмосфері секретності, стеження, підозри, непрозорості, недовіри, економії. Замість управління подіями, вам доведеться пристосовуватися до обстановки.
Козеріг
У першій половині дня Козерогам краще відкласти покупки та фінансові рішення. У другій половині доби виправдана будь-яка обачність, якщо вона не переходить в манію переслідування. Не зашкодять турботи про інформаційну безпеку, заходи щодо захисту від спаму, маневри, які допомагають уникнути зіткнення з небажаними об'єктами або зустрічей з неприємними людьми. Варто ретельніше готуватися до подорожі.
Водолій
Водоліям варто почати день у згоді зі своїм настроєм і звичками. Ранок — час пасивності, не варто примушувати себе до навантажень. Ідеї другої половини дня привабливі, але будьте уважні: вони можуть бути ілюзією або авантюрою, нести збиток або розчарування. Зросте неуважність, довірливість. Перш ніж ризикувати, корисно оцінити можливості, наприклад, проінспектувати речі або бюджет.
Риби
Для Риб становище почне змінюватися у другій половині дня. Це не найкращий час для ініціативи і зайвої метушні, але він пройде для вас не без користі. Незважаючи на заплутаність обставин і власні застарілі ілюзії, ви побачите істину крізь туман і інтуїтивно прийдете до цілого ряду правильних висновків. Наприклад, розберетеся в мотивах чужих дій і намацаєте вірну лінію власної поведінки.​