Хто виступатиме на День міста Тячів 14-15 вересня?

​Рокаш - це гурт, який створив свій власний музичний стиль "підкарпатський рок" і одним з перших вивів закарпатський діалект на велику сцену.
За багато років праці колектив записав 4 альбоми, випустив майже 30 кліпів та відіграв сотні концертів, в тому числі і за океаном. А головне - здобув тисячі відданих шанувальників своєї музики.

Концерти гурту Рокаш - це завжди драйвове і щире енергетичне дійство, яке переносить слухача до карпатських гір, сповнених народних співанок, легінської сили і дівочої вроди. Потужні гітарні рифи і розгорнуті фортепіанні партії не дають нікому встояти на місці. Усі слухачі відзначають, що живий виступ гурту вражає набагато більше за аудіозапис, тож щиро запрошуємо послухати підкарпатський рок від гурту Рокаш наживо!

Дмитро Бабак - співак, композитор. Оксамитовий голос України. Переможець шоу Хфактор 5. Лауреат міжнародного конкурсу "Слов'янський Базар 2019".


«Плач Єремії» —  український концептуальний рок-гурт. Є одним з найвизначніших українських рок-гуртів. Гурт здобув чимало вітчизняних нагород у номінації рок-музики.


"Люм'єр" - молодий гурт, що грає романтичний рок, на чолі зі своїм фронтменом Романом Веремейчиком - фіналістом шоу Х-Фактор. Роман запам'ятався всім своєю щирістю і приголомшливим виконанням світових хітів.


Чеська легендарна рок-група “BIDON” з міста-побратима Яблунков.